TESTBILDFärggranna,roliga och coola. Diggar testbilder, så därför bestämde jag mig för att lägga in en som header.:D
Testbild är det som visas ibland när inga program på tv går och det går även att kontrollera sin färg och ljud kvalitet m.m
Även vissa saker har gjorts i form av testbildens utseende. När jag var inne på Mio i höstas hittade jag en väggklocka som jag absolut skulle ha!  tycker den är skitcool !
Skulle inte tacka nej till klockan från D&G heller...


Väggklocka köpt från Mio.
Min klocka från MioKlocka från DGKlocka från D&G.


Smycke www.itemstore.se Halsband. Finns på www.itemstore.se
Kommentarer

Hej! Jag såg denna väggklocka på MIO för några dagar sedan och blev så sugen på den, men jag glömde kolla hur mycket den kostade, kommer du ihåg deT? :) Mvh Andrea

Någon har texten "one moment please" nedtill och den här har "testbild", vet du om någon är mer "original"? Funderar på en sådan här klocka till vårt hem. Coola!

Svar: Hej. Vet faktiskt inte vilken som skulle vara mer original...Vet bara att den jag har är av typ nåt slags glas men jag har även sett de som är gjorda av trä. Tycker klockorna är väldigt coola ;) gillar att de på ett sätt känns lite retro. :) Det med texten är nog bara en smaksak.. kanske känns lite mera kul då det står testbild, men å andra sidan så är ju den andra texten helt kul den med. :)
Patricia


Kom ihåg


Trackback