*BLOGGJULFESTEN*

I Fredags var det dax för Bloggjulfest. Verkligen super roligt och stort tack till er som fixade evenemanget. Finaste Malenami var hedersgäst och höll ett mycket fint samt inspirerande tal. Hon är bara för härlig den kvinnan, helt klart en förebild och en ljuvlig sådan. Tycker det är oerhört kul att vi i svenskfinland är just så många som bloggar, det är ju faktist mycket fler än man kunde tro. Jag sammåkte med Michelle & Jannike. till Juthbacka. De kom efter mej i en stor karaoke taxi. Förutom julbord & mingel fick vi också en superbra goodiebag som jag kommer visa er lite senare. Här kommer mina bilder från kvällen. 

DSC 1223

I denna ljuva herrgård hölls festen

DSC 1224

Julkänslan vid borden

DSC 1225DSC 1226

Kristallkronor med vackra levande ljus

DSC 1243

Skål!

DSC 1249

Fina brudar fanns det gott om..

DSC 1252

Ursnygga Sofiasmode och nyfunna vackra vännen Michelle

DSC 1261

All those pretty girls  ♥

DSC 1274

Matilda & Jag

 

BLOGGJULFEST / DEATAIL SHOOTS

 

DSC 1238

Mina paljettbyxor ♥

DSC 1264

Detaljer på Michelles klänning och Jannikes vackra accessoarer

matildadetail

Matildas detalj på klänningen var amazing

michelledetails

Michelle i the perfect LBD med supersnygga örhängen till

necklace2

Snyggaste halsbandet hade Minna *diamonds and pearls* 

 

Tack för kvällen brudar!

 
NLY FASHIONISTA WISHLIST

NLY FASHIONISTA
Gjorde ihop ett kollage med lite godbitar. Kallar den en fashionistas önskelista! Helt klart.
Pälsarna ser vi överallt och är ett riktit trendplagg, men som jag absolut tror håller i sig kommande säsonger. Ett par boots i caterpillar stil och ett par snygga ankelboots, jo killar man kan köpa skor till sin tjej. Kolla vad hon annars har för nummer eller prova skorna på henne när hon sover för att vara säker på rätt skonummer. Annars så kan man alltid köpa smycken. En Michael Kors klocka säger nog de flesta Ja! till. För billigare peng kan man annars spana in alla statement smycken i butikerna. Ett säkert kort är alltid parfym. För det är något man sällan unnar sig själv att köpa och det uppskattas alltid. Som en sann modebloggare så har man sett diverse stora modebloggare (ala Victoria Törnegren) med calvin klein underklädes settet. Super classy och mysvarning på den. Känner ni personen i fråga bra? Slå till på en underbar klänning, den lilla svarta fungerar alltid.

 

 

Dress-Fur Jacket-Calvin Klein set-MK watch-Boots-Ankleboots-Earrings-Necklace-Mascara-PerfumeSKORPAN

Hej. Denna vecka har varit full av roliga evenemang. Igår var det en riktigt lyckad bloggjulfest vid Juthbacka. Superkul att se så många bloggare det finns här i svenskfinland. Men mer om det lite senare. Jag tänkte börja med Autres event som ägde rum i torsdags vid Skorpan i Jakobstad. Vi blev bjudna på så mycket gott. Från bröd med chevreost och äppelglögg till de underbara kanelbullarna de är kända för. Och ja, har ni inte testat deras bullar ännu så gör det! Absolutely perfect. Det är just stämningen och atmosfären vid skorpan som gör det till ett så supermysigt ställe. Lite som att få stiga in bakåt i tiden, med sprakande eld i spisen och dofter från bakverk. Vi umgicks, skrattade och diskuterade. En skön avslappnad kväll med härliga brudar. Mer kan man väl inte begära.

DSC 13622

DSC 1357

DSC 1360

DSC 1365

DSC 1367

DSC 1368