PEARLS

 
Love love love dessa örhängen! Har suktat efter dem och givetvis sett glitters tvreklam med Kenza. Tycker de är riktigt riktigt snygga och det fanns massor av olika varianter. Det är också lätt att bara ta några andra örhängen man har och variera vilken knopp man vill ha på framsidan. Jag köpte ett par enkla vita pärlor och samt de andra med sten. Priset var 5,90 respektive 8,90. Jag brukar vara relativt dålig på att använda örhängen men på senare tid så har jag faktsikt börjat använda nu som då. Dessa är ju så fina och enkla att bara ha till nästan vad som helst, har redan haft dem flera gånger.Halsbandet på andra bilden kommer från Lindex och det fick jag till examenspresent i somras. Lite senare kommer också lite bilder från dagens outfit upp.
 
 
 LJUSROSA FLUFFDRÖM

Pale pink and Black

 
Om ni kollar tv har ni förstås inte kunnat missa denna fluffdröm i reklamen från H&M.
När jag senast var till H&M så testade jag den och blev faktist lite småkär.
Blev dock inget köp, men skulle jag ha den skulle jag gärna matcha den såhär med olika svarta material som spetskjol, lackboots och enkla pärlörhängen. (Allt i kollaget kommer från H&M)
Nu är det äntligen fredag och helg. Skönt med sovmorgon.
 
-Dear santa this fluffy thing is really welcomed to my closet-
 
 24.9.2014 #OUTFIT

 
 
Oj va kallt de har blivit. Skönt att bära lager på lager då. Här i helsvart, bomberjackan och pälsväst ovanpå. Sen grävde jag fram mina lack stövlar i källaren från förra året. De var riktigt optimala igår då det småregnande lite under hela dagen.