MEET ME AT THE HARBOUR

 Igår var jag och M på lunch vid Aftereight, som för övrigt har bästa lunchen i stan. Passade på att fara och fota outfitbilder till hamnen när det var så fint väder. Sen satt jag ute i solen och njöt före jag började jobbet. En perfekt förmiddag 

DSC 08612 2

Dress/LongJacket/Bracelets/Sunglasses - Lindex, Shoes - H&M

Här blev det en hel outfit från Lindex. Klänningen gillar jag jättemycket, stilren och väldigt bekväm.

DSC 0862 2

Armbanden från lindex och klockan har jag fyndat på loppis.

DSC 08512 3

sunnies2

 Har fastnat för ganska stora runda solglasögon, dessa är det senaste köpet. Kul med de små guldtrianglarna och pantermönstret.
ROYAL RED

rn11

rn7

rn12

rn8

T-shirt & Necklace-Lindex, Skirt-Ginatricot

Igår blev det läderkjol med en cool t-shirt och ett av mina favorit halsband. Tycker det är snyggt att lägga till ett stort halsband till en t-shirt med tryck, allt blir så mycket intressantare med otippade kombinationer. Våga experimentera inom mode & kläder! 
REDIGERING

Hej på er! Såhär på kvällskvisten ( ja okej nattkvisten) tänkte jag ge er en liten sneakpeek på dagens outfit som jag fotade snabbt här hemma med stativ efter jobbet. Jag tänkte också att jag skulle visa er lite hur jag redigerat bilderna. Som jag nämt tidigare så ju bättre bild man får knäppt från början ju mindre redigering krävs det. Flera av bilderna jag tog ikväll blev lite suddiga. Första bilden är orginalet, som ni kan se är bilden rätt så oskarp. Jag har redigerat bilderna i photoshop, där finns ett bra knep på hur man kan fixa detta problem. Nämligen filter, för att få bilden skarpare har jag lagt på ett filter som heter smart sharpen. Visst är skillnaden stor! Fast bilden ännu är oskarp så får man ändå den att se lite bättre ut med hjälp av detta. I andra bilden har jag också lekt med curves och med kontrasten. Vilket oftast får bilden att se mera levande ut. I sista och den "färdiga" bilden så har jag också lagt på färgfilter för att få en mera vintage/retro look som jag gillar att ha på mina bilder. Imorgon får ni se flera bilder för nu ska jag ta och börja sova för imorgon från morgonen står något spännande på schemat. Sov gott :)

 

DSC 0865 2rn3rn2