B R U D . M A K E U P

Nu närmar det sig kan man säga. Endast 1 vecka kvar till bröllopet. Har mycket småfix som ska göras, programblad, dekorationer, skyltar, fotovägg m.m Men känns ändå bra och som om läget är under kontroll. Denna vecka har jag varit på provkamning hos frisören och förra lördagen var jag på provmakeup. Håret får ni se först på bröllopsbilderna men prov makeupen lyckades jag fånga på bild. Känndes så ovant att ha så mörk sotning kring ögonen då jag annars oftast bara använder mascara och vitt under ögonen. Men jag konstaterade sen under sminkningen att det blev riktigt snyggt och ville bara ha mer lösögonfransar på. Hihi. Det var Annika som sminkade mig vid Cosmetique och henne kan jag varmt rekommendera, riktigt duktig och trevlig. Sen på själva dagen så blir sminkningen mera detaljerad med bra bas och skuggningar. Något jag heller inte vet mycket om så det blir också spännande att se. Man får hålla hårt i plånboken bara för man vill ju köpa allt smink de använder då man ser hur bra det verkligen är. Kanske börjar det dyka upp mera skönhetsinlägg här på bloggen... ni får vänta och se. 

 makeup7

Osminkad på salongen med spänning 

makeup5

makeup6makeup1makeuptextmakeup8makeup9
W A L K . I N . C L O S E T . I D E A S

 

 

closet shopping


Är fortfarande inne på planerandet av en walk in closet. Dock hamnar jag nog att spara planerna och inköpen till efter bröllopet. Men några måsten till projektet är förvaring, klädstång, snygga tavlor gärna förknippade med mode. Man kan enkelt göra förvaringen roligare med hjälp av hattlådor/askar. Fyndade en helt underbar grej på juthbacka marknaden att förvara smycken i, ska visa er senare. Skoförvaringen på inspirationsbilden tycker jag är helt genial. Tror att de använt sig av liknande ikea stång jag har i kollaget nere till höger. Tror den fanns under kategorin kökstillbehör. Ojoj.. såå kul med inredning. Snart får jag sätta mina ideer till verklighet och pyssla på i vårat hem. Can't wait!

 //Just nu har Ellos -30% på dyraste varan vid köp över 25 €, samt gratis frakt med koden 315405. Gör er medlem på Ostohyvitys så ser ni rabattkoder samt sparar in lite pengar på att klicka sig vidare därifrån till sidan du vill handla från. Länk HÄR//
P A I S L E Y . D R E S S

Igår fick ett gammalt second hand fynd komma fram ur garderoben. En riktig färgklick, dessutom så ser man ju massor av paisley mönstrat nu i höst. Ja, ljuva 70 - talet. Imorgon är jag ledig och ska då till Cosmetique för att bli provsminkad inför bröllopet. Kommer bli riktigt spännande. Smink är inte riktigt min starka sida, vet inte ens vad jag passar med. Tur att det finns proffs! :) 

DSC 157shadows2shadows3

D R E S S - SecondHand / N E C K L A C E - Lindex / S H O E S - Nly Trend(old) / W A T C H - D.W

DSC 158DSC 1430shadowsDSC 14332