J U R L I Q U E

Inte såå ofta jag bloggar om skönhetsprodukter här i bloggen. Jag har den senaste tiden använt mig av TOP ( The organic pharmacy ) produkter och ett serum från Odylique Men nu har jag fått chansen att prova på det australienska märket Jurlique vilket känns riktigt spännande. Jurlique är ett stort ledande märke inom hudvård och är ekologiskt / biodynamiskt. Man kan tack vare Jurliques biodynamiska jordbruk ta vara på den högsta näringen till produkterna. 

Nu ikväll testade jag oljan och det doftar sååå gott. Som rosor efter regn, om jag får beskriva. Borde passa bra till min torra hy. Den andra produkten är en solkräm, kommer passa bra tills senare iår då det möjligtvis blir en liten resa. Dessutom ska det bli kul att testa en mera kvalitets solkräm. Inga rynkor ska det komma här inte. 

Kommer uppdatera er mera när jag hunnit testa ytterligare.

DSC 155DSC 1284

Tycker det känns extra lyxigt när ptodukterna kommer inlindade i silkespapper

DSC 154

Kissen var minst lika nyfiken som jag

DSC 1298

DSC 156

Den magiska oljan med doft av rosor efter regn

Jurliques produkter hittar ni hos kikas.fi

 
N A T U R E

Ibland så åker jag och min kille ut i naturen och då följer kameran med för lite naturfotografering. Jag är inget proffs på naturbilder men jag tycker det är kul att fota och sedan experimentera lite i photoshop med bilderna.

Matti, han är en riktig skogstok (gillar skog,natur & jakt)  så ibland blir det korvgrillning och ibland kör vi bara längs små skogsvägar och söker älg. Ja, ni hörde rätt. Ofta är det också jag som är mer på hugget att åka och söka. Så det var kanske en sak ni inte visste om mig.. att jag gillar att köra i skogen och söka älg . *haha* 

 

 Här är några av mina senaste bilder, den första tycker jag skulle passa som en tavla. 

nature5nature1nature3nature2nature4

 
A L L . B L A C K . 1

 

black0blackblack2black5black3black4

D R E S S - Lindex // W A I S T C O A T - SecondHand // B E L T - SecondHand// W A T C H - DW // S H O E S - H&M