ONE SKIRT / 3 WAYS OF WEARING IT

white skirt in 3 ways

 

 

 

Denna kjol har just anlänt till jobbet. Jag tycker den är så fin och gillar denna typ av kjolar. Dessutom väldigt användbar då man kan matcha den på flera olika sätt. Man ser mycket pennkjolar i modet både raka och med spännande skärningar och slitsar. I mitt kollage har jag gjort 3 stycken sätt att bära den vita pennkjolen på.


En sportig look med ett träningslinne och sneakers, bara att lägga till ett par coola solglasögon så har man en komplett modelook av det sportiga slaget som är väldigt trendigt i sommar.
-
Fashion look. Här har jag valt den tidlösa randiga tröjan och vita sneakers. Det jag själv anser vara mest användbart och vardagligt där man kan addera lite snygga trendiga detaljer såsom hatten, den lilla scarfen som knyts runt halsen och den välkända daniel wellington klockan. Complete everyday fashion look!
-
Party look. Till festen blir det mera helvit och en spännande mönstrad topp. Här tycker jag själv att man kan vara lite crazy och lägga på sig ett statement halsband eller läppstift i någon färgklick. Ja, eller varför inte både och? More is more
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback