H E L S I N K I . part 1

Här kommer första delen bilder från H:fors trippen. Varför besöker man inte huvudstaden oftare? Helt ljuvlig stad ju, älskar alla fina byggnader där. Domkyrkan är inget undantag. Ett måste att besöka när man är i Helsingfors. 

DSC 1068DSC 1088 2

Excited fiance in the big city

DSC 1086 2DSC 1083 2

DSC 1085 2DSC 1080 2

show your bra style

DSC 1078 2

New in! Belt from Mango & Fringe bag from Zara

 

DSC 1075 2

En riktigt bekväm outfit med boyfriend jeans från Lindex och nike free run sneakers på fötterna.
H E A D P I E C E S . F O R . W E D D I N G

Är just nu igång med jakten på det perfekta huvudsmycket att ha på bröllopsdagen. Har försälskat mig i det från Bo & Luca på tredje bilden. De kommer jag snart posta ett helt inlägg om. Ett fantastiskt märke med underbara skapelser. Men något liknande men i en mindre version kanske?  Sen tyckte jag hårkedjan på mittenbilden var riktigt snygg också. Lite ovanlig och sådär enkelt snygg. Letandet fortsätter. Men dessa i mitt kollage gillar jag. Har du någon favorit?

 

bride headpieces

(Hårsmyckena i kollaget hittar ni på Davids bridal HÄR . Bra utbud och bra priser!) 

 

 
DAYS FLY BY

Dagarna bara flyger förbi känns det som. Märkte att jag inte skrivit på länge här. Var så skönt att bara vara på den korta semestertrippen. Man behöver lite paus emellanåt. Nu har jag massor på lager jag vill skriva om. So much to do and so little time. Men det som känns kul hittar man alltid tid till på nåt sätt. Mindre kul är att mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Ska ta en riktig rensning snart. Borde man kanske ta ett loppisbord? Hmm . 

Här är i allafall min nya stora fina väska. Som jag längtat efter denna sen jag såg att den skulle komma in. Ni vet när man bara känner att den där måste jag ha. Denna fick vara weekend bag till helsingfors och det fungerade utmärkt. Helt kär i mönstret och detaljerna. Dessutom är den rätt unik. Kom bara in några exemplar till jobbet (Lindex) .

 

2015 05 23 00.19.21

DSC 1182

DSC 1183

DSC 1196

 

Nu skall jag börja kolla igenom bilderna från H:fors. Har en del att visa plus lite shopping också. Kram