R E D . D R E S S

jul6jul5

 

I helgen hade jag på mig en röd klänning från H&M. Minns att jag var med pappa till Kokkola en gång förra året när det var rea och det var då jag hittade den, på rea förstås. ;) Gillar färgen röd annars också och speciellt i juletid tycker jag den känns riktigt festligt att köra på rött. Enda som behövs till är lite diamanter och lockar i håret. Ready to go!


 

//Last weekend i was wearing this red dress from H&M. I remember finding it on sale when i went to shop with my dad last year. I like the color red, especially near christmas time. The only thing you need is some diamonds and curls and then you are ready to go!

jul21
M Y . W E E K E N D

 

jul5

I lördags hade vi lillajulsfest hemma hos oss. En trevlig kväll med gott att äta.Vi hann också julpynta här hemma en del före gästerna kom. Så nu känns det verkligen som julen är på kommande. Till på det började det snöa där ute just. 

jul2jul12jul7

Ljusslingan från granit fick hänga utomhus och sprida ljus i mörkret.

jul8jul11jul15

På söndag for vi på julkonsert i campus allegro. Nonen vocals-Gettin ready for christmas.Kul att ha lite annorlunda program inbokat en söndaskväll. 

jul16jul17jul13

En trött man efter helgens festligheter ♥
O L D . F I R E S T A T I O N

O . U . T . F . I . T  /  F . I . R . E . S . T . A . T . I . O . N

beigecoat3

//C O A T - SecondHand / V E S T - H&M / S W E A T E R & P A N T S - Lindex//

 

Igår före jobbet så var det strålande sol så jag och Michelle for och fotade lite outfits. Där vi tänkte fota så höll ju förstås en såndär grävmaskins plogare på att utträtta saker. Så vi fick fara till ett annat ställe. Hade på mig min nya väst från H&M. Ett ganska så typiskt plagg för att vara mej. Allt med mönster, fransar och detaljer dras jag till när jag går in i en butik. Klämde också på en snygg pälsväst & jacka i fin ljusbeige färg. Snart kommer ju skattepengarna också vetja! Men i första hand så vill jag investera i ett nytt objektiv. Fotar ändå så pass mycket att jag känner att det är något jag verkligen behöver.

beigecoat1beigecoat5beigecoat2beige1

Det är vädigt sällan, okej typ aldrig som jag har mittbena. Det känns ju kul att variera lite. Ett besök till frsiöre skulle inte heller vara helt fel. Ni vet när man blir trött på det samma vanliga. Vill ha ny färg , förändring. Kanske kortare?

beigecoat4beigecoat6

PS. Idag är det Black Friday vilket betyder att vi har -25% på alla barn/dam byxor vid Lindex. Happy shopping!