RÄNDERNA GÅR ALDRIG UT

beige stripes2

Ränderna går aldrig ut ur modet. När jag inte vet vad jag ska lägga på mej söker jag alltid efter randigt i garderoben. Passar till nästan allt. Här med jeans och läderjacka. 


 

The stripes never go out of fashion. When I simply don't know what to wear I look for stripes in my closet. Goes along with almost anything.Here with casual jeans & a leatherjacket. 

beige stripes3beige stripes4

 

Stripes

 

 

                              WHITE PANTS AND MY CAMERA BAG

 Hej på er! Visar er en outfit från förra veckan. Lite nya tillskott i garderoben här, de vita byxorna är nya och kommer från Lindex. Riktigt sköna lite mera kostymbyxor med stretch. Den puder rosa stickade tröjan hittar ni just nu på rea. Solglasögonen är också nya, saknade ett par neutrala solglasögon och dessa är i mattsvart utan extra detaljer varken i silver och guld. Jag är ju lite emot att blanda guld och silver. Tror inte andra märker om man har en läderjacka med silverkedja och sen en klocka i guld. Men personligen så stör jag mej på det när jag själv lägger det. Haha fashionista problems. Väskan är nog ett av mina bästa köp hittills iår, perfekt storlek och passar till det mesta i garderoben.  

white pants2white pants3


 White pants & Knit - Lindex | Bomber - Rut & circle | Sunglasses - Lindex | Bag - MaleneBirger from Bros | Shoes - H&M

 

white pants4

 

white pants6white pants5white pants7
ÖSTERBOTTENS SAMLARMÄSSA

Hallå där. Denna helg har jag varit och sålt på Österbottens samlarmässa som ordnades i lördags. Kanske har ni som gillar vintage och retro hört om tidningen Scandinavian Retro? Jag fick träffa grundaren till tidningen och min uppgift var att sälja tidningen till mässans besökare. Gillar att tidningen är så färgstark och den innehåller både fakta om gamla föremål och också inrednings reportage m.m Vist är omslagen helt ljuvliga ? Det fanns en hel del fina grejer och gick och fotade en hel del som ni får se här i inlägget. Hem från mässan kom jag med en matta, ska se om den hamnar i walk in closeten eller i vardagsrummet. Ska visa er sen när jag bestämt mej. 

 samlarmassa 1samlarmassa 2

Alltså, kärlek till dessa mattor. Vill ha en i varenda rum här hemma!  Totally in love with these carpets ♥

samlarmassan 2samlarmassa 3samlarmassa 4

Massor av vackra ringar och smycken! 

samlarmassa 5samlarmassa 6samlarmassan 10samlarmassa 7

En fin liten ask

samlarmassa 9

Samlar grisar :)

samlarmassan 12

Lundagård var på plats

 

Fortsatt skön Söndag !