WHITE PANTS AND MY CAMERA BAG

 Hej på er! Visar er en outfit från förra veckan. Lite nya tillskott i garderoben här, de vita byxorna är nya och kommer från Lindex. Riktigt sköna lite mera kostymbyxor med stretch. Den puder rosa stickade tröjan hittar ni just nu på rea. Solglasögonen är också nya, saknade ett par neutrala solglasögon och dessa är i mattsvart utan extra detaljer varken i silver och guld. Jag är ju lite emot att blanda guld och silver. Tror inte andra märker om man har en läderjacka med silverkedja och sen en klocka i guld. Men personligen så stör jag mej på det när jag själv lägger det. Haha fashionista problems. Väskan är nog ett av mina bästa köp hittills iår, perfekt storlek och passar till det mesta i garderoben.  

white pants2white pants3


 White pants & Knit - Lindex | Bomber - Rut & circle | Sunglasses - Lindex | Bag - MaleneBirger from Bros | Shoes - H&M

 

white pants4

 

white pants6white pants5white pants7




Kommentarer

Superfin outfit! Gillar den rosa tröjan och bMB väskan extra mycket. <3

Svar: Tack finaste du <3
Pisasday

HOT!!

Svar: Hihi , tack ;)
Pisasday

Alltså haha känner sååå igen mig... Jag tål inte ha t.ex ett par skor med massa silverdetaljer medans restena av detaljerna i outfiten är i guld. Så hemskt! xD

Svar: Haha, jaa veeet. Riktigt irriterande är det :D Man borde ha typ läderjacka med både silver och en med guld dragkedja. Plus svarta skor utan detaljer eller ett par med silver och ett par med guld. Ojoj. :)
Pisasday


Kom ihåg






Trackback