BAREFOOT IN THE WOOD

Jag har kanske sagt det för men säger det igen. Jag och min man brukar ju vara ute och köra i skogen. Mest för att få se skymten av något djur eller för att fotografera landskap. Men ibland får jag även honom att fota porträtt. Det blir ju liksom 2 flugor i en smäll när vi ändå kör på dessa små skogsvägar. Jag får bilder som jag tänkt ut i huvudet att jag vill ha och han får vara ute i naturen. Mer sådant tycker jag.
Älskar verkligen att redigera denna typ av bilder. Har länge funderat över att just ta mera liknande "outfit" bilder. Tror jag känner mej mer hemma i det. Men självklart blir det också vanligare bilder nu som då. 
 
Men vad tycker ni? Själv tycker jag det blir lite mera intressant såhär ibland. 
 
 
Klänningen har jag ärvt av min mamma. 
 
 
 HÖSTENS TRENDER VIDEO

 
Hallå där och oj vad det ekat tomt här nu. Min bror gifte sig i helgen och jag var ju speaker så det har varit lite pysslande plus jobb så bloggen har fått leva i tystnad under tiden. Men allt blev fantastiskt trots stormen som vilade över jakobstad i lördags. Mera om bröllopet senare och bilder ska ni ju självklart få se. Massor massor av bilder.
 
Som ni kanske märkt gjorde jag och Michelle en video med höstens stora trender. Har ni inte sett den så finns den här nedanför i inlägget. Det var så kul men också väldigt ovant att stå framför kameran och bli filmad. Jag vet inte hur mycket jag fnittrat över mej själv när jag kollat igenom materialet. Fina michelle är ju en talang på att röra sig graciöst och har alltid sina poser on top. Så hon var lätt att filma. Det kanske inte märks i denna video men om vi lägger ihop bloopers sen så får ni se när jag trippar fram som en struts i högklackat. haha :D
 
Tycker ändå det var riktigt kul att göra en video. Känns som man på något sätt har lättare att blir mera naturlig på film. Kanske för att man inte försöker just göra en pose eller annars bara tänker sig in i en situation. Som i början där jag och Michelle hämtade kaffe från Urban life & coffee. Eller i den röda klänningen kanske påväg på middag med mannen. Vi har redan börjat planera in nästa film så kommentera gärna vad ni tycker. Nu blir det snart jobb för min del. Ha en underbar start på ny vecka! Nu tar vi ut det sista av augusti tycker jag.
 
 
 WEEKEND THINGS

 
 
 
Hallå där, helgen lider mot sitt slut. Jag har gått och blivit riktigt hes och är nu inne på dag 3 med rolig whisky röst. Det roliga var att jag inte visste att jag var hes förrän jag gick ut på trappan och grannen brevid frågade nåt. Å då till min förskräkelse kom det inget ljud utan mera någon typ av manligt grymtande. haha. Det är nu bara en vecka kvar tills min bror gifter sig så helgen har bestått i lite pysslande och jobb.
 
I torsdags umgicks med Michelle som även bjöd på lunch. Sen smidde vi planer och hann också med ett besök vid AE där det blev en god marianne kakbit. Mmm!
 
Nu ska vi iväg på släktträff från M's sida. Ha en fortsatt trevlig söndag alla där ute (och inne).