HÖSTENS TRENDER VIDEO

 
Hallå där och oj vad det ekat tomt här nu. Min bror gifte sig i helgen och jag var ju speaker så det har varit lite pysslande plus jobb så bloggen har fått leva i tystnad under tiden. Men allt blev fantastiskt trots stormen som vilade över jakobstad i lördags. Mera om bröllopet senare och bilder ska ni ju självklart få se. Massor massor av bilder.
 
Som ni kanske märkt gjorde jag och Michelle en video med höstens stora trender. Har ni inte sett den så finns den här nedanför i inlägget. Det var så kul men också väldigt ovant att stå framför kameran och bli filmad. Jag vet inte hur mycket jag fnittrat över mej själv när jag kollat igenom materialet. Fina michelle är ju en talang på att röra sig graciöst och har alltid sina poser on top. Så hon var lätt att filma. Det kanske inte märks i denna video men om vi lägger ihop bloopers sen så får ni se när jag trippar fram som en struts i högklackat. haha :D
 
Tycker ändå det var riktigt kul att göra en video. Känns som man på något sätt har lättare att blir mera naturlig på film. Kanske för att man inte försöker just göra en pose eller annars bara tänker sig in i en situation. Som i början där jag och Michelle hämtade kaffe från Urban life & coffee. Eller i den röda klänningen kanske påväg på middag med mannen. Vi har redan börjat planera in nästa film så kommentera gärna vad ni tycker. Nu blir det snart jobb för min del. Ha en underbar start på ny vecka! Nu tar vi ut det sista av augusti tycker jag.
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback