JUL I STUGAN

 
 
Julafton är här och snön trillar ner utanför. Blev väckt tidigt imorse av att älsklingen gjort frukost. Tänt juleljusen hade han också så där satt vi och åt god limpa från hans morföräldrar. Har också hunnit kolla filmen ensam hemma 5 på tv och packat in de sista julklapparna. Julen är ju inte bara gåvor utan också små små saker man gör tilsammans och för andra. Det är så fint, eller hur? Att bara få umgås och vara tilsammans. Kanske inte en självklarhet för alla där ute ledsamt nog. Men jag hoppas och ber att alla ska få känna en liten smula glädje just denna dag !
 
Nu har jag själv bakat limpa till mina mor & far föräldrar. En enkel sak som jag tror sprider glädje hos dem. Klockan 15 blir det mat hos svärföräldrarnas och senare på kvällen åker vi hem till mina föräldrar där också min lilla släkt/familj är samlad. En sak ni inte visste om mig : Jag har inte en ENDA kusin. Mamma och pappa är ensambarn så därav noll kusiner. Mannen har dock flera så kan låna några av honom :) 
 
God Jul till er alla! Njut en liten smula  ♥
 
 JULBELYSNINGSTIPS #DIY

 Häromkvällen så kom jag bara på en liten ide' som jag ville dela med mig av. Vi hade några julbelysningar som blev över när vi julpyntade, bland annat denna stjärna. Jag gick runt runt i huset och försökte komma på något kul med den och så såg jag min stora toma ram i vardagsrummet. Perfekt! Spikade bara in en liten tavelspik bakom ramen och hängde sedan stjärnan i ramen. Tycker det blev hur snyggt som helst. Så ett enkelt DIY. Nu lyses vardagsrummet upp ännu mera och det blev mera mysfaktor även i detta rum. 
 
 
*tror också det skulle kunna vara snyggt framför en spegel eller varför inte bara lägga julbelysningen på en hylla. Har du en tavelvägg? Ta tillfälligt ner något och häng din julbelysning där istället. Be creative!
 
 LATELY ON INSTAGRAM

Något jag kom att tänka på var att jag sällan har några längre beskrivningar under mina instagram bilder. Så då kom jag på att det kanske skulle vara intressant att veta lite mera. För bakom varje bild finns ju en speciell historia. Så här kommer nu mina "lately on instagram" bilder och lite mera om dem. 
 
 
 
1. Alltså första bilden! *hjärtögon* Denna fotade jag när jag var med mamma på julshopping i Kokkola. Bilden är från Halpa-Hallis parkeringsgrotta/trapphus. Alltså! (igen) Jag blev så förtjust och fylld av lycka av detta trapphus. Skulle ha kunnat hämta en take away kaffe och sätta mig där och bara njuta lite. Ja vet, jag är kanske lite konstig men det kändes bara så himla mysigt där på något sätt. 2. Pepparkaksbak har det varit nu inför jul, dessa blev snyggast så därför hamnade de på instagram. 3. När jag och M har tid så åker vi gärna ut i naturen och fotograferar. Som bäst är det när solen går upp och ner. Då är det alltid vackrast.
 
 
 
4. En outfit i min gröna "morgonrock" som mannen kallar den. 5. Rune ren. En bild jag fotade när vi var och vandrade i Ruka. Renarna tassade omkring med en längs vandringsleden. Mysigt det också :) 6. Mera fotografering i naturen. Älskar verkligen kombinationen porträtt och natur. Tror det har blivit lite min grej och det upprepas rätt så ofta. :) Så det kommer mera sånt...
 
 
7. 2:a advent. Ljusstaken är från tinek och fyndad på loppis. 8. Ännu en bild från vandringsresan. Forsar är verkligen något alldeles speciellt. Kan nästan höra bruset i bilden. 9. Outfit fotad i natursköna Vasa skärgård vid mormor & morfars. 
 
 
10. Mina absolut bästa partyskor. Bekväma, snygga och alldeles alldels underbara. 11. Påväg på middag med jobbet så tog bara en lite paus därhemma på soffan innan. 12. Polo under strap dress. En stil som jag använt mig flera gånger av nu i höst/vinter i olika kombinationer. Nu blev jag lite inspirerad av att visa er olika sätt och kombinationer av detta. Det får jag ta och skriva upp. 
 
Nu ska jag ta och varva ner och gå och sova. Hoppas ni gillade mitt insta lately inlägg.
 
 
Om ni vill följa mig på instagram så hittar ni mig på : Pisasday