LATELY ON INSTAGRAM

Något jag kom att tänka på var att jag sällan har några längre beskrivningar under mina instagram bilder. Så då kom jag på att det kanske skulle vara intressant att veta lite mera. För bakom varje bild finns ju en speciell historia. Så här kommer nu mina "lately on instagram" bilder och lite mera om dem. 
 
 
 
1. Alltså första bilden! *hjärtögon* Denna fotade jag när jag var med mamma på julshopping i Kokkola. Bilden är från Halpa-Hallis parkeringsgrotta/trapphus. Alltså! (igen) Jag blev så förtjust och fylld av lycka av detta trapphus. Skulle ha kunnat hämta en take away kaffe och sätta mig där och bara njuta lite. Ja vet, jag är kanske lite konstig men det kändes bara så himla mysigt där på något sätt. 2. Pepparkaksbak har det varit nu inför jul, dessa blev snyggast så därför hamnade de på instagram. 3. När jag och M har tid så åker vi gärna ut i naturen och fotograferar. Som bäst är det när solen går upp och ner. Då är det alltid vackrast.
 
 
 
4. En outfit i min gröna "morgonrock" som mannen kallar den. 5. Rune ren. En bild jag fotade när vi var och vandrade i Ruka. Renarna tassade omkring med en längs vandringsleden. Mysigt det också :) 6. Mera fotografering i naturen. Älskar verkligen kombinationen porträtt och natur. Tror det har blivit lite min grej och det upprepas rätt så ofta. :) Så det kommer mera sånt...
 
 
7. 2:a advent. Ljusstaken är från tinek och fyndad på loppis. 8. Ännu en bild från vandringsresan. Forsar är verkligen något alldeles speciellt. Kan nästan höra bruset i bilden. 9. Outfit fotad i natursköna Vasa skärgård vid mormor & morfars. 
 
 
10. Mina absolut bästa partyskor. Bekväma, snygga och alldeles alldels underbara. 11. Påväg på middag med jobbet så tog bara en lite paus därhemma på soffan innan. 12. Polo under strap dress. En stil som jag använt mig flera gånger av nu i höst/vinter i olika kombinationer. Nu blev jag lite inspirerad av att visa er olika sätt och kombinationer av detta. Det får jag ta och skriva upp. 
 
Nu ska jag ta och varva ner och gå och sova. Hoppas ni gillade mitt insta lately inlägg.
 
 
Om ni vill följa mig på instagram så hittar ni mig på : Pisasday

 
 Kommentarer

Brukar själv köra på denna typ av inlägg i min blogg. Ofta skriver man ju bara en kort text, eller ingen alls, under sina bilder och därför tycker jag det är mycket roligare om man får en längre "beskrivning" på bilden :)

Angående dina naturfoton - de är så fina! Det är verkligen ovanligt att fota så pass mycket i naturen som du gör. Men det gör bloggen din mera unik, så fortsätt så! :D

Svar: Jo jag har sett dina också! Jättekul att läsa verkligen :)
Å tack så mycket för din kommentar, den värmer <3 :) Stor kram till dej
Pisasday


Kom ihåg


Trackback