SUNSET OUTFIT

Något av det bästa och vakraste jag vet med sommaren är alla dessa fina solnedgångar man får ta del av.  Har ännu inte varit tilsammans med M till fäboda/stranden för att njuta av solnedgången. Så det ska vi försöka oss med inom kort. Att få se solen försvinna ner i havet, ja det är något speciellt med det. Lite magiskt sådär.

Dessa outfitbilder nedan tagna vid Hästöskata i Kronoby. Också det en alldeles underbart fin kväll.

beachweb4beachweb1beachweb2beachweb3

 

 
TRENDSPANING #TSHIRT UNDER

Lite trendspaning här på bloggen. Vissa av er kommer säkert ihåg denna trend från 90 talet. Jepp! T-shirten under is back. Jag gillar det.Speciellt när det är mera avskalat som här med färgerna svart och vitt. Klänningen i kollaget är ett nytt tillskott i min garderob och den har redan använts flera gånger. Med eller utan t-shirt under. Ska visa er i en outfit inom kort. Vad tycker ni om denna återkommande trend? 

spaghettidress1spaghettidress

 

 

PS. Ni har väl inte missat mitt samarbete med Sunds här på bloggen. Ni får dessutom -20% denna vecka på hela inrednings sortimentet! 
SOMMARNÄTTER OCH VACKRA TING


-I samarbete med Sunds trädgård-

Hej på er! Idag har jag ett samarbete med Sunds att bjuda er på. För er som inte vet vad Sunds är så kan jag berätta att det är en blomster och inredningsaffär i Jakobstad. De är välkända för sina fina brudbuketter och binderier. Min brudbukett var också härifrån och jag var så nöjd. De har alltid bra service och kunnig personal som hjälper en. I deras utbud av inredning finns det mesta, allt från porslin till ljus, vaser, lyktor, lampor och en del möbler. Kända märken från Sverige och Danmark hittar ni också här! Populära House doctor, Olsen & Jensen och Bloomingville är några av dem. Jag valde ut några av mina absoluta favoriter därifrån just nu. De hade fått in massor av nytt och jag tyckte det fanns väldigt mycket som föll mej i smaken. Det blir absolut ett köp när lönen kommer.


Såhär vill jag tillbringa mina sena sommarkvällar. På terassen med kvällste och jordgubbar. Att tända lite ljus nu när kvällarna blir mörkare höjer mysfaktorn ännu ett steg.

sunds 6sunds 3

Kopparna och ljushållaren som ser ut som en gaslampa är mina favoriter. Kanske som en fin present åt någon eller något att unna sig själv.

sunds 2sunds 4sunds 5

-Blanda olika typer av ljushållare/ljusstakar för att få mera liv och personlighet i dukningen-

sunds 7

Trendiga ”provtagningsröret” som jag kallar det. En sån hamnar jag nog att köpa själv för hur cool är inte den?

sunds 8

Just nu är jag gillar jag grönt i inredningen lite extra. Som dessa vaser i olika former och nyanser. Att plocka det som naturen har att erbjuda ger dej den där bohemiska känslan.

sunds 9

Ni som har vägarna förbi Jakobstad, kanske till och med nu inkommande vecka under Jakobsdagar? Så vill jag varmt rekomendera er att fara via Sunds och kolla. Det är ett av mina favoritställen då det kommer till inspiration & inredning.

HÄR kan ni bekanta er med Sunds webbsida.

 

S u n d s T r ä d g å r d
S v e d e n v ä g e n 6 6
6 8 6 0 0 J a k o b s t a d