WEDDING MICHELLE♥ MAGNUS

 I lördags så gifte sig finaste Michelle. Det regnade typ hela morgonen men sen sådär lagom till bröllopet så tittade solen fram och det var helt underbart väder resten av kvällen. Kan också meddela att det hjälper inte fast man redan är gift, man blir lika pirrig när någon annan gifter sig och kommer in genom kyrkdörren.  Den känslan som man själv hade kommer liksom tillbaka och man minns själv hur nervös och känslig man var. Världens finaste känsla! Den har man när man gifter sig och speciellt då man kommer in i kyrkan. Sen antar jag att man känner så också när man får barn. Men det har jag inte provat på ännu. Så det får ni fråga Jannike om :)

Det var verkligen ett såå fint bröllop och jag känner mej så lycklig för att jag fick vara med om den här dagen. Jag och Michelle har ju inte varit vänner så väldigt länge. Men det känns som vi ändå kommit varandra rätt nära och vi har alltid superkul när vi umgås. En vän för livet helt enkelt.  

Nu kommer bilderna ni väntat på. 

wedding 0wedding 1wedding 6wedding 5wedding 8wedding 9wedding 10wedding 11wedding 12wedding 22wedding 13wedding 17wedding 14wedding 3wedding 20wedding 4wedding 7wedding 21wedding 15wedding 19wedding 18wedding 16

...and then they lived happily ever after ♥
Kommentarer

Oh vad underbara bilder, och ett så fint brudpar! Verkligen fina foton :)

Åh så fina bilder :). Ser underbart ut :)


Kom ihåg


Trackback