DAGENS LOPPISFYND

 

Halåå där. Idag tänkte jag visa er va d jag fyndat på loppis. Jag går ju på loppisar nu som då och idag när jag ändå slutade redan en tretiden bestämde jag mej för ett varv via "storloppis". Fyndade 3 helt superbra saker. Först en kudde i aztec vävt mönster som redan fått sin plats i soffan. Den blev min för endast 2 euro så det var inte ens några funderingar på att köpa den. 

loppisfynd1

Sen så hittade jag också ett par läderbyxor (för vem kan nu har för många par läderbyxor) med silver dragkedjor. Å sen en helt ljuvlig tunika/klänning i blått mönster.

loppisfynd2

loppisfynd4

Så fin i sommar till bruna ben och sandaler. Eller torra ben, vet inte varför jag har så torr kropp. Borde hitta nån mirakelkur, syns ju inte på bild men ändå. 

loppisfynd3

Med smutsigt hår och ett lite ostädat hus. Men livet är kalas för det är ju sommar och ledig dag imorgon. 

Nu far vi och fiskar ♥ , jag och M, tilsammans med Freddi.  

 

 
MIDSUMMER NIGHT

Sent på midsommarafton så körde jag och M ut längs skogsvägarna för att fota. Det var helt underbart hur vackert väder det var. Solnedgång och rosa moln skymtade fram bland träden. På mig hade jag en ny klänning från Lindex. En riktig "midsommar klänning". Fortsätter midsommarsvängen även idag med samma klänning på.

Late at midsummers eve me and M went out to the forest  to take photos It was such a lovely evening. The sunset and the pink clouds loomed between the trees. I was wearing a new dress from Lindex.  Really a typical "midsummer dress". I continue with the celebration of midsummer also today, wearing that same dress.

midsummer2midsummer3

midsummer5

midsummer4midsummer9midsummerbloggmidsummer6 

 
MIDSUMMER LAST YEAR

Hej från solstolen och sommarvärmen. Min semester lider mot sitt slut men ännu så är det ju hela helgen kvar och framförallt midsommarafton.  Iår far vi hem till M's föräldrar och umgås med hans syskon och respektive. Tycker det är ganska skönt att bara få ha en lugn midsommar. Men ändå varje år så känns det som en slags press på vad man ska göra under midsommaren. Nej, glöm stressen och bara var!  Då brukar det oftast också bli som bäst. Ska också göra en gravidfotografering med M's syster så det ser jag framemot ikväll.

Här får ni se några outfitbilder från förra årets midsommar. Oj vad snabbt tiden går...

 

roses

 rose7 

rose5rose2

rose6

rose4