LOOK OF THE DAY - STRIPES

stripes 1stripes 2

 DRESS | Lindex , TRENCH | H&M , BAG & ACCESSORIES | Lindex , SHOES - Old from H&M

Träffade Michelle idag före jobbet för att fota outfits i det fina vårvädret. Har verkligen varit så soligt idag. Flugorna har också vaknat till liv. Det är en som håller på här i vardagsrummet där jag sitter nu. Usch! Så är de mellan fönstren också. Men det är ju ett vårtecken det också. Välkommen vår! :)

stripes detailsstripes 3stripes 5

stripes 4stripes 6
BLUE CONTAINER

Det står en blå container utanför loppishallen. Jag har kollat på den flera gånger och tänkt att den skulle vara fin att ta outfits intill. Så igår när jag var med mamma för att fylla på loppisbordet så blev det lite outfit fotograferas utanför. Efter en stund kom det lite mera bilar så då kändes det lite pinsamt. Men vem bryr sig egentligen? Inte behöver man ju skämmas egentligen. Men detta är nog en vanesak. Ju mer man gör det destu mera bekväm blir man. Try new things! får bli dagens ord. Att överlag komma ur sin bekvämlighetszon gör en bara starkare. 

Nu ska jag strax iväg på ett roligt fotouppdrag. Men nu håller jag i kameran :)

 

blue1

 

blue2

 

blue3blue4blue5
PÅSK UPDATE

Glad Påsk alla bloggläsare!

Det har varit full fart här idag. Har dammsugit och skurat hela huset, lagat mat och gjort några marmorägg.Känner mig riktigt produktiv idag. Påskhäxorna har kommit och gått. Kom klungor med 8 st i gången. Något nytt var att man inte fick kort av varenda en utan en i gruppen fick ge ett kort. Sedär då barnen tänker smart, de behöver då inte göra lika många kort på var och kan gå till flera hus. :D Godiset tog slut så jag fick åka och köpa mera. Haha. Men man vet ju till nästa år, dock så lämnade jag själv med en stor skål så köpte kanske lite väl för mycket. Går runt och snaskar på marshmallows stup i kvarten här hemma. Mannen har inte varit mindre produktiv då han vinkat träd på baksidan, så nu får vi också njuta av solen på terassen utan höga tallar som skuggar. 

 paskpynt2

Marmoräggen var superenkla att göra. Du behöver en vattenskål med ganska så varmt vatten och valfria nagellack. Droppa nagellack i vattnet och peta lite med en tändsticka/tandpetare. Sen är det bara att doppa ägget och snurra det lite.

paskpynt1pask6

Påskgräset kom upp lagom till påsken 

paskpynt3pask5

Påsk kort :)

pask7

Önskar er en fortsatt fin påsk!