ALL BLACK

Vilket underbart väder det varit idag! Slutade jobbet klockan tre, uträttade några ärenden i stan och sen for jag iväg för att träffa bästa Michelle. Hjälpte henne med en rolig sak till bloggen så håll utkik.

Nu till en helsvart outfit i industrimiljö. Alltid kul att testa nya ställen att fota på. Tycker det blev ganska så bra på detta ställe (bakom loppishallen i jakobstad). Vad tycker ni? Outfitbilder blir ju så mycket intressantare tycker jag när man också tänker på bakgrunden. Finns så många ställen jag ännu skulle vilja fota på. Älskar att fota i allt från naturen till stadsbilder och specifika platser. Men vi betar av listan en i taget ;) Sen så hittar man ju en massa intressanta ställen bara av att se runt sig också. 

all black1

all black

all black2all black3all black4

-Toppen har jag fyndat på loppis / The top is a second hand bargain-

all black5
LATE UPDATE

Hej på er och hoppas ni haft en fin helg. Har inte alls hunnit blogga nåt men kameran har varit med i högsta hugg hela helgen. Vi har nämligen köpt en ny systemkamera! Lycka alltså. Men sjukt svårt och nerverande då man inte förstår sig på alla funktioner och knappar/rattar *haha* Jag är en sån som inte har riktigt bra tålamod med att lära mej vissa saker, utan vill vara "proffs" med detsamma. Övning ger färdighet, så är det bara. Känns ändå som jag hunnit testa den i helgen ett xx antal timmar plus kollat tutorials på youtube och läst i manualboken. 

Idag har jag också varit på ett fotouppdrag och fotat en student, nämligen min lillebror. Riktigt roligt, fotografering är verkligen något som är mej nära hjärtat ♥

 Jag ska visa er mer av den nya kameran i veckan. Här kommer några bilder från min instagram. Där hittar ni mej på : pisasday

IMG 20160528 155630

Har varit ute i skog och mark med kameran plus hittat en ny favoritchoklad

IMG 20160527 174127

Fredags middag med min vän Ida @friends&burgers

IMG 20160527 234011

Njutit av vackra naturen och sökt älgar med min man ♥
SHOPPING @ VIPKVÄLLEN

shopping 3shopping 1shopping 2

Har ju glömt att visa vad som kom med mej hem från vip-kvällen vid Seppälä. Det blev två nagellack i rosa nyanser. Har bara provat det ni ser på första bilden ännu och det är jag supernöjd med. Verkligen prisvärda nagellack. Tror de var orginalpris 4 euro styck eller tag 3 betala för två. Gillar också designen, så snygg!

Blev också två toppar. En ljusrosa/persiko färgad singoala blus. Fastnade för färgen på den alltså, hur fin?!. Blir riktigt fint till vita byxor i sommar tänkte jag. Sen en helt vanlig svart crop top med snörningar i sidan. Den kommer jag använda till höga byxor eller kjol.

shopping 4shopping 5shopping 7