GRÅA DAGAR OCH MURAR

 
 
 
 
Gråa dagar och murar passar bra in på bilderna nedanför. Måste ändå ta och hurra! för min nikon kamera som tog dessa bilder fast det redan hunnit skymma. Ni vet när det är sådär på gränsen för att kunna fota. Men med RAW kära vänner så kan man rädda även de mörkaste bilder. Sen så har jag för första gången på x antal år redan börjat köpa julklappar. Känns så skönt! Brukar alltid vara den som stressar i sista minuten. Men iår så ska jag vara i tid och sen kunna njuta av att ha det fixat. Annars så väntar jag ivrigt på mina beställningar jag gjorde i helgen under Black Friday (Weekend). Ska ta och visa er sen. Nu blir det att koka en kopp kaffe och sen blir det jobb. Hoppas ni får en bra tisdag! 
 
 
 BLACK FRIDAY AND WORK WEEKEND

Just nu är jag riktigt riktigt trött. Imorse ringde klockan tidigt och jag och min man satte oss i bilen för att köra till Vasa. M skulle nämligen göra en ögon laseroperation. Det blev en spännande väntan för mej som satt i väntrummet och just väntade. Var säkert mer nervös än vad han var. Kollade in lite erbjudanden på nätet för ingen har väl missat Black Friday. Operationen gick bra och med söta små tåriga ögon och med solbrillor på, satt älsklingen i bilen hem hela vägen till esse. Sen blev det att fara på jobb direkt till stan för min del. För er som inte orkade er ut i vimmlet i jakobstad ikväll så kan jag meddela att vi har -25% på allt vid Lindex även imorgon (lördag) & söndag. Var ju ledig onsdag-torsdag så nu jobbar jag heeela helgen. Passa på att köpa julklapp till mamma/syster/barn m.m
 
 
Paljettbootsen som jag fyndade för något år sedan är mina absolut bekvämaste finskor.
 
 
Oj vad jag saknar ljuset just nu. Känns som man inte sett solen på evigheter! Vinter för all del men mulet nej fy. Saknar att se solstrålarna skina in genom fönstret i rummet (även fast all skit syns på fönstren)
 
 
Sov gott bloggvänner...
 FESTLIGT VARDAGSMODE / OUTFIT

 
Nu sådär inför juletider så tycker jag det är extra kul att klä upp sig lite extra. Helg eller vardag spelar ingen roll, man kan ändå bära de lite "festligare" plaggen tycker jag. Klänningen med smala band till en polotröja? Ja det tycker jag fungerar. Våga experimentera med mode och stil! Klänningen jag har på bilden är köpt för nåt år sedan men har sett massor av liknande i butikerna nu. Bland annat en supersnygg i sammet från Bikbok. Nu ska jag fortsätta knåpa ihop min logo till företaget. Vad tycker ni om festplagg till vardags? Jag kommer iallafall att använda klänning och kjol med lite extra krut (läs accessoarer,smink m.m) framöver. 
 
 
 
 
Vi har fått in matta läppglans och läppstift till Lindex. Köpte förstås två stycken då jag inte kunde bestämma mig. Denna i färgen nuderosa är min favorit.