COZY KNIT

 
Hej på er! Imorse var jag såå trött att jag inte steg upp före klockan var alldeles för mycket för att jag ska skriva ut det här. hehe. Kanske var det för att jag satt upp så länge och kollade alla program jag följer på tv. På tisdagar kommer alltid en massa jag vill se på tv så sitter som fastklistrad i soffan och kollar Lyxfällan, undercover boss , Hollywoodfruar plus paradise hotel. De två sistnämda MÅSTE jag se. Annars blir det kaos. Maria Montazami är min favorit förstås! Minns ni att hon var till lilla jakobstad för nåt år sen? Hon besökte ju mässan i tellushallen.
Kul! :)
Här är i allafall min nya mysiga tröja. Den är så supermjuk och skön! Gillar längre stickade tröjor som man kan ha till strumpbyxor. Bekvämt och snyggt! Ni vet när man annars kommer hem från jobbet och drar på sig mjukisbyxorna? jepp! Men har man stor mjuk stickad tröja och strumpbyxor så är det lika skönt (och snyggare) och man behöver inte byta om. Hur bra som helst.
 
 
 
 
 
 
Hittade inte några helfärgade strumpbyxor när jag skulle klä på mej så det blev ett par prickiga som jag hittade i klädskåpet. Tycker de passar riktigt bra ändå. Kul med variation.
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Varifrån är tröjan? :)

Svar: Tröjan är från H&M . Tror det finns kortare variant av den också och i flera färger. :)
Patricia

sådan mysig tröja

Svar: Ja alltså så skön :) Speciellt då man e frusen av sig också :P
Patricia

Otroligt fin outfit, passar jättebra på dig :)

Svar: Åh, tack :)
Patricia


Kom ihåg


Trackback