* FINLANDSSVENSKA BLOGG GALAN 2016 *

Hej på er! I helgen var jag ju på blogg galan i Vasa. Vi startade redan en två tiden på lördagen med att köra mot Vasa där vi också hade bokat hotellrum på Sokos för en natt. Alltså sokos vaakuna, perfekta läget och det tog endast 5 min att gå i de vingliga smala klackarna till stadshuset där även denna gala hölls. Tur var väl det för vi var liite sena så hann tyvärr inte mingla runt något förrän det var dax att bänka sig i salen. Så nästa år har jag bestämt att om det blir någon gala så ska jag vara där framme vid dörren när de öppnar. Såg nog en del ansikten som man kände igen från bloggvärlden men feg som man är så vågade jag inte gå fram och säga något till alla.  Vad säger ni alla om att ordna glögg bloggkväll så skulle man hinna diskutera mera? :) Mmm.. om inte annat så är ju glögg otroligt gott. 
 
 
Tillbaka till ämnet. Galan 2016 var helt suverän och stort grattis till alla vinnare. Det är ni värda!
Nu kommer det bildbomb från kvällen här :
 
 
Galaklädseln för kvällen.Jag kände direkt när temat var Black&White att jag ville kombinera och köra både och i min outfit. Byxorna är fyndade på rea för x antal år sedan hos Riverisland. Kavajen är ett loppisfynd och välanvända toppen också gammal från rut & circle. Smyckena är det ända som är från iår och kommer från Lindex. Idas glittriga fina klänning kommer från Nelly.
 
 
Programvärdarna för Galan 2016. Låt mej presentera Nicke Alde´n och Jarina Kronlund. Alltså jag gillar ju mest nickes sjöväder utsikter på radio vega. Som musik för mina öron. Haha. Nej men på sant så brukar jag höra på det! 
 
Vinnaren av årets fotoblogg var Jarina. Så duktig fotograf med en väldans fin blogg. Har ni inte kollat så gör det HÄR
 
 
Årets kreativa blogg : Lindas Lantliga :)
 
Sen var det dags för estenomlinjens modeshow, wearable but wow. Jättefina kläder och snygg styling och makeup fick man se.
 
 
 
Denhär sportiga jumpsuiten var ju sååå snygg!
 
 
 
Så glad att denna ville följa med mig på galan :)
 
 
 
Det kom en massa videohälsningar under kvällen. Bland annat från Maria Montazami.
 
 
Duktiga Nellie fors var en av artisterna som uppträdde. Tykte denna bilden blev rätt cool med ljuset och hennes fina röda glittertröja.
 
 
Voga styling delade ut priser för årets makeup och klädsel. 
 
 
Sen steg spänning då årets mode/skönhetsblogg skulle delas ut. Var så nervös för din skull Sandra :D 
 
 
 och vinnaren är...
 
 
 Stort grattis till vackra fina Sandra! Sandras blogg har växt så otroligt mycket det senaste året, och sen är ju denna kreativa tjej också en av grundarna till Voga styling. Great success ! 
 
 
Sen till sist var det dags för Årets blogg. Vinsten kammade Ellen hem. Ellen hade sån härlig energi på scenen och är en superbra skribent. Det bara lös om henne när hon fick kliva upp på scenen å ta emot det fina bloggpriset. Stort grattis till dej Ellen. Bra jobbat :)
  

Och så en bild på några från teamet. Som gjorde Galan till en oförglömlig kväll. Tack ska ni ha allihopa. Bästa Finemang Ziio & Tidstjuven, ni är bäst!
 Kommentarer

Åh vad fantastiskt att få gå på gala!

Svar: Ja men eller hur! Mera galor åt folket!! :D
Patricia

Ni var så fina båda två och det var så kul att träffa dej :) // Emily

Svar: Tack desamma. Hoppas vi ses igen snart! :) ♡
Patricia

Men ååh tack snälla och vilka fantastiska bilder du lyckades ta!

Synd att vi hann ses så kort stund i lördags! Ja måst kom ti jeppis nån dag så får alla vi där hitt på nånting! :)

Svar: Ja men kvällen gick ju alldeles för snabbt! Joo, kom hit! Hör av dej om du är påväg så kan vi gö nån photoshoot eller nåt sånt :) sku va kul. Kram ♡
Patricia

Superhärliga bilder från kvällen! <3

Svar: Tack ska du ha! :) ♡
Patricia


Kom ihåg


Trackback