GALA FUNDERINGAR OCH EN OUTFIT

 
Måste medge att det inte blivit så mycket bloggande på sistone. Ena minuten har man en massa inspiration och den andra så ekar det tomt. Men sånt är livet. Just nu sitter jag i soffan och vi försöker hitta någon skön film att se. Där ute är det kallt, tänk att vintern kom nu. Det eldas för fullt i brasan och man söker fram alla halsdukar,vantar och yllesockor. Som jag nämt innan så har jag nog lite julfeelis. Påtal om julen så väntar jag på ett paket jag beställt som borde komma imorgon. Har bland annat beställt hem julkuddar till soffan och ett par ballerina skor med snörning. (Vad nu det är för en konstig kombination) haha.
 
Sen har jag lite beslutsångest om jag ska fara på galan i år. Det var ju så kul förra året så jag tvivlar inte på att det inte blir kul. Men jag har inte bestämt ännu. Vill inte åka dit själv men kanske man får med sig någon. Det närmar sig med stormsteg och känner ju till en del av de som är nominerade så det är så superspännande att se vem som kammar hem vinsterna iår. Hejar på Sandra som årets modeblogg. Tycker hon verkligen satsat helhjärtat på sin blogg det senaste året och hon är så driven med sitt nya företag. MondayGlory blir mitt val av årets pod. Blir alltid extra glad och inspirerad när jag hör dessa två prata om allt mellan himmel och jord. Så svårt att veta vilka man ska rösta på när det finns så många bra bloggare här i svenskfinland. :)
 
 Kommentarer

Har lite samma funderingar som dig, vet inte om jag ska gå eller inte... Och som du säger så var det superkul förra året, så roligt skulle det säkert bli. Se modeshowen vore ju ett rent nöje!

Btw, älskar kappan! :)

Svar: Jo men eller hur! Blir nog att fara iaf :) Känns ju lite som höstens IT-thing :D
Patricia

Såklart du ska komma! 😊 Vi blir ju ett helt gäng med Jeppisbor som far! 😊

Svar: Jaa! Verkar vara många som är påväg :)
Patricia

Jooo kom kom kom!!! <3

Svar: Hihi :) <3
Patricia


Kom ihåg


Trackback