COZY FRIDAY & CHOKLADBOLLAR PÅ EGET VIS

Denhär dagen har verkligen känts sååå lång. Nu när klockan ändrat och mörkret smyger sig på tidigare och tidigare om kvällarna så känns ju kvällarna sådär extra långa också. Men vet ni. jag har redan lite jul "feelis" haha. Lovar att inte börja julpynta ännu i alla fall. Bästa med dessa mörka tider är ju att man får mysa till det lite extra och tända alla ljus. Filmkvällarna som varit på paus under sommarens ljusa nätter kommer tillbaka och kvällar där man satsar lite mera på middagen. I fredags bjöd vi in M's föräldrar och hans bror med flickvän på mat och idol tittande. Iår har jag verkligen följt med Idol ända från början så det har blivit tradition att kolla det varje fredag kväll. Mina favoriter är Liam och Greg C.
 
 
Man tager vad man haver. Chokladbollar på fullkornshavregryn, inga kokosflingor eller strösocker fanns i skåpen så det blev pudersocker och pepparkaksglasyr på tub. xDINVIGNINGEN AV JAKOB CENTER

 
En jätterolig kväll har spenderats vid det nya köpcentret Jakob Center i Jakobstad. Massor av välbekanta ansikten och trevliga människor. Cafeet var verkligen helt ljuvligt och föll mej i smaken. Dock han vi inte dricka någon kaffe för vi gick och kollade på allt annat. Men så fort jag får tid ska jag fara dit och njuta en smula. H&M var mycket större än jag trodde och väldigt ljust, fint och välplanerat. Cubus hade bästa superbjudandet och körde -40% på allt. Erbjudandena fortsätter givetvis imorgon när centret slår upp dörrarna för allmänheten. Känns så kul att det börjar hända mera i lilla jakobstad. Själv köpte jag ett par byxor från cubus som ni kommer få se i någon outfit inom kort.
 
Tack för en underbar kväll alla inblandade! 
 
 ABOUT A FUR AND EVENING PLANS

 
Hej på er! 
Dessa bilder hade jag min lillebror att knäppa innan jobbet. Vilken tur att han ställde upp! Ska fråga honom fler gånger. Eftersom jag och M jobbar så olika tider så hinner han inte så ofta fota dessa outfits åt mej. Sen de gånger vi råkar vara lediga tilsammans så gör man ju så mycket annat istället (läs går i mjukisbyxor och powerboots). På mej har jag min nya pälsjacka som jag beställde från lindex shop online. Jag är såå nöjd med den. Den är inte alls för tjock så den går bra att ha redan nu när det inte är riktigt kallt därute, plus att man inte börjar svettas så där hysteriskt ifall man skulle ha den när man shoppar i stan. hihi. Kommer använda den flitigt vill jag lova. Ikväll ska jag vara med Michelle och så ska vi också fara på invigningen av det nya köpcentret här i jakobstad. Man kan knappt förstå att det är färdigt nu. Ser jättefint ut från gatan så ska bli riktigt kul att också få se insidan. Så det är mina kvällsplaner. Ni ska ha en härlig onsdag!