INREDNINGS INSPIRATION #HALF PAINTED

 
När man tröttnar på alla vita släta väggar här hemma och söker inspiration på pinterest. Jepp, då kan man hitta de mest underbara inspirationsbilderna. Känner mej helt full av energi när jag pinterestar (säger man ens så?)  Man får så mycket ideer och man vill ju bara att nästa lön ska komma redan. Nu är jag helt inne på "trenden" Half painted. Som namnet säger alltså halv målat. Kanske en uppdaterad typ av 1900 talets border. Minns ni dem? Åtminstone jag hade rosa tapeter i mitt första rum där hemma. Det var 3 olika tapeter, en småmönstrad upptill och helfärgad nertill och en bord med blommor på som skilde de andra två åt. Nej tack, den trenden vill vi inte ha tillbaka. Men vad tycker ni om halv målat?  Kanske i hallen? 
 
 
Varma gröna och gråa nyanser. Och hur snyggt som bakgrund till en tavelvägg!
 
 
Pastellrosa kök med svarta detaljer. Snygg kontrast.
 
 
eller varför inte "halv måla" i sovrummet?
 
 
 
 
 
 
 
- Snälla tomten..ge mej fjäderlampan -
 
 
För den vågade. Blanda olika färger som på bilden med rosa och grått, en vinnande kombination.
Skapa mera effekt av det halv målade och lämna det bokstavligen halv målat. 
 
 
 

 Hoppas ni gillade inrednings inspirationen. Tryck gärna på gilla om ni vill se mera inrednings tips på bloggen.
 
 
 Kommentarer

Neej... Haha Tack piisa jag som just gjort om kontoret, och nu kommer du med inspiration som får mej överväga mina kritvita väggar. Men fint inlägg // Mimmi (Emily)

Svar: Haha. :D Ja men nog är det säkert snyggt ändå.! :) Tack tack :P
Patricia

Jag gillade verkligen den där halvmålade väggen tillsammans med tavlorna! Och den där sista med på riktigt halvmålade väggar! :)
På nått sätt påminner det mig dock om mitt barnrum och typ hur alla rum såg ut för 15 år sen, men att det då var olika tapeter, haha. Det här känns ju dock betydligt trendigare och snyggare men jag får ändå lite barndomsvibbar :D

Svar: Hehe. Jaa men allt tyks ju komma tibaka för eller senare. Flared jeans förra året. T-shirt under nu iår och samma också i inredning. Lite roligt dock :)
Patricia


Kom ihåg


Trackback