MINA MÅL I HÖST/VINTER

Jag tycker det är viktigt med mål. Även fast man inte kanske uppfyller alla så har man ändå något att sträva till och som gör att man utvecklas. Självklart är det ju bättre med fler realistiska än orealistiska mål. Men samtidigt måste man också intala sig att det är okej att inte uppfylla alla krav man ställer på sig själv. Det leder så lätt till att man då börjar må dåligt och kan känna sig otillräcklig. Nej positiva mål men ändå utmaningar. Jag tycker ens mål ska kännas inspirerande. Så om du också lägger upp mål så tycker jag det är en viktig grej att tänka på, att just bli inspirerad av det du lägger upp på listan.
 
Mina mål nu i höst/vinter ser ut såhär.
 
1. Starta företag. Jag har så länge haft detta i mina tankar. Att starta ett eget företag där jag främst får satsa mera på fotojobb av olika slag och dels samarbeten på bloggen. Plus en massa annat som jag funderar på haha. Men i stora hela vill jag just nu verkligen satsa på dethär med foto som jag verkligen brinner för. 
 
 
2. Våga mera. 
En lite flummig punkt kanske men jag vill verkligen våga mera. Våga stå på sig och våga lyfta sig själv istället för att sänka och tänka på allt man inte gör bra/är bra på. Hålla huvudet högt och uppskatta det man har. Sträva till att uppnå sina mål, ja där måste man också våga. Mera mod till alla! 
 
 
 
3. Satsa mera på bloggen.
Mera bloggande, mera bilder, mera inspiration. Jag kommer göra allt för at försöka hitta mej själv som bloggare. Hitta dendär röda tråden och bjuda på mera inlägg. Varje kommentar jag får är verkligen guldvärd. Det bekräftar att ni verkligen gillar det jag gör. 
 
 -
 
4. Skaffa en bra basgarderob. 
Har verkligen försökt rensa denna månad i min garderob. Ut med det man inte använder och till försäljning. Sommarkläderna har fått flytta ner i lådor. Känner bara att jag saknar dendär typiska ack så behövliga basgarderoben. Så nästa steg nu blir att skriva en lista och checka av. Kanske något ni också skulle vilja se här på bloggen? Skulle ju vara ett rätt intressant inlägg som ni också skulle ha nytta av. 
 
 
 
Bild lånad Här
 
 
5. En god gärning varje dag.
Det krävs ju så lite av en för att göra något för någon annan. Det kan vara en gärning i fom av en hjälpande hand, uppskattning, komplimanger ja egentligen bara något som man kan ge/göra för en annan medmänniska. Det kan vara så enkelt som att kommentera någons blogg eller ge en komplimang till kompisen, eller varför inte göra värsta supergoda maten till mannen. Mitt mål är att ha detta i åtanke varje dag och framför allt do it.  En god gärning varje dag!
 
 
Hoppas ni gillade att läsa om mina mål. Vad är dina mål?
 Kommentarer

Alltså dina bilder! Love!
Och jättebra mål :) Måste fundera lite på mina egna också.

Svar: Åååh! Nämen tack och tackdesamma :) Kram
Patricia

Åh, jätte bra mål du satt upp!! :)

Svar: Tack :) Alltid bra med olika och inspirerande mål. Kram
Patricia


Kom ihåg


Trackback