MY WEDNESDAY

 
Idag plockade jag upp Michelle för att sedan åka och spendera förmiddagen i Kokkola. Vi gick och kollade in utbudet i butikerna och jag köpte också en helt underbar jacka och ett par enkla svarta skor som jag länge kollat på. Sen åt vi också lunch på Nannes Nam Nam. Helt supergod bakad potatis med rökt lax röra. Mätta och belåtna fotade vi sedan outfits i regnvädret och sen åkte vi tillbaka till jeppis. Nu har jag kommit hem från kvällsjobbet och sitter med M och kollar bonde söker fru. Kul med mera underhållningsprogram som börjar nu på hösten. Följer också med Paradise hotel, Jag har inget att ha på mig och idol. Har ni också något tv program ni följer med? Jag har inget att ha på mig tycker jag är riktigt bra. Kul med Carolina Gynning och stylisten som får gräva i människors garderober och hitta en ny stil till dem. Tänk vilket roligt jobb de har! Skulle ju vara hur kul som helst.  Rekomenderar det programmet om ni inte sett det.
 
 
 OOTD & ATT VARA SJÄLVKRITISK

 
Hej på er! Jag har ett problem. Eller säkert har jag flera men ett av dem är att jag är så oerhört självkritisk. Jag blir som mest självkritisk då jag ska skapa något. Som till exempel ibland då jag ska redigera bilder. Blir inte nöjd, känner mej dålig och tanken nej dethär duger inte alls snurrar i huvudet. Man börjar kolla andras bloggar och trycker ner sig själv ännu mera för att man själv inte känner att man lever upp till det man önskar. Man vill leverera men känner sig otillräcklig. Känner någon igen sig? Så sitter man där då... I timmar...fortfarande inte helt nöjd. Jag vet att detta är något som jag måste jobba bort. Sluta vara så självkritisk för det tar så sjukt mycket onödig tid. Tid som man kunde göra något bättre utav. Ord till mej själv och andra som känner lika. Sluta jämför dej med andra, sluta kritisera dej själv i onödan och framförallt : Endast du är du och det är det som gör dej unik och tillräcklig.
 
 
 
 HIKING IN FINLAND part 2

 
 
Den andra vandringsstigen vi gick på hette Könkään keino. Jag hade läst och kollat bilder på nätet före på olika vandringsleder och fastnade så för denna. Som ni ser på bilderna så var det inget dåligt val. Leden var 8 km lång. Den började nästan direkt med värsta uppförsbacken och jag som inte motionerat nästan alls på senaste tiden var helt slut efter vandringen vi gjort strax innan. *pust* vad tungt det började. Men sen rullade det på och var mera jämn mark och sist och slutligen orkar man mera än man själv tror. Halva leden kändes ganska tråkig och platt men sen mot slutet då hände det grejer. Till exempel denna mäktiga fors som man skulle ha kunnat titta på i timmar...
 
/ The second hiking trail we did was named Könkään keino. It was 8 km. It started almost right away going upwards. I who have not been working out so much lately thought it was kind of heavy after just finishing our first hike. But I did it and just have to say that you always can do more than you think you can. At first the trail was kind of flat and "boring" but in the end of it. Wow! For instance this amazing rapid that you could have watch for hours,..
 
 

Min fina rävtröja från jobbet fick sitta på. 
I wore my lovely foxknit from work.
 
 
En av sakerna jag såg framemot på denna led var de omtalade röda klipporna. Finlands red canyon /
One of the things that I really was looking forward to was these red cliffs. Finlands red canyon
 
 
 
Och utsikten här var också on top! / And the view here was also on top!
 
 
Sen mötte vi Rudolf och co.Älskar renar, tycker de är så vackra.
Then we met Rudolf and company. I love reindeers, they are so beautiful.
 
 
Ett träd som såg ut att nästan gå av när som helst/ A tree that looked like this :P
 
 
Så det var de sista bilderna från vandringen. Kan också varmt rekomendera denna led men med minus för uppförsbacken i början då *hehe* . Det känns som det var en välbehövlig mini semester där man fick njuta av nuet. Glömma stressen och bara vara. Sånt behöver vi ibland. Skön lördag till er!
 
/ So these were the last pics from this hiking trip. A really nice minitrip to Kuusamo. Enjoying life and forget about all stress. Just things you need sometimes. Happy saturday everyone!