OUTFIT & "TAKATALVI"

 
 
Jösses vad det trillar ner snö här just nu. Vi trodde väl inte att takatalvi skulle komma nu!?, många har
redan bytt till sommardäck. Läs kör försiktit! Jag som hade såna vårkänslor och börjat använda sneakers och lågskor. Allt började bli grönt och det var fåglar överallt. På min skrutt har vi ännu vinterdäck men på den andra har vi bytt. Nu ska jag kila iväg på lunch med Michelle som jag inte sett på väldigt länge och sen blir det jobb.  Månne de bjuder på julgröt nånstans idag? :P
Vi har special erbjudande vid Lindex idag afterwork mellan 16-20. Kanske vill nån öka vårkänslorna med nåt fint nytt vårigt plagg så vi kan fortsätta längta till vår och sommar. :)
 
 
 SOLSKEN I MITT HJÄRTA


 
Tanken var att jag skulle skriva detta inlägg tidigare. Har känt mej lite nere från och till. Har svårt att förklara hur och på vilket sätt. Kan säga som så att min självkänsla är inte den bästa. Jag tror inte jag är ensam om att känna dessa känslor ibland. Känslan av att man inte är tillräcklig ( som jag förut nämt här i bloggen ). Livet är väl en berg och dalbana, med upp och nedgångar. Kan vi bara konstatera att man kan känna stress fast man inte har något att stressa över. Man kan känna sig "utanför" och otillräcklig fast man har människor som älskar en. Och sen, har vi inte alla åtminstone lite begär efter bekräftelse?
Bekräftelse gör att vi känner oss bra, alltså bidrar det till att bygga upp självkänslan.  Jag tror det är viktigt att kunna prata om dessa känslor. Prata med din man/pojkvän eller en vän eller någon annan. För då blir det så mycket enklare att också kunna hantera dessa känslor. Kunna bearbeta att allt inte alltid är såsom man uppfattar det.
 
Sen har vi bloggvärlden... Häromdagen när jag loggade in och såg att jag fått 8 nya kommentarer så var det verkligen som solsken i mitt hjärta. Blev så glad! En kommentar kan göra så mycket. För visst, man bloggar ju för sig själv som ett intresse men också för att man vill nå ut till andra. Och när man får en kommentar så värmer det så mycket. Då vet man att någon läst och gillat det man gjort. Kanske låter det här dumt men det höjer min självkänsla. Det får mej att må bra och jag blir glad. Jag försöker själv kommentera och gilla blogginlägg några gånger i veckan som jag tycker om. Tycker det är viktigt att kommentera och visa bloggare uppskattning. Nu säger jag inte att man måste gilla allt, men de gånger man läst ett inlägg och tycker om innehållet så varför inte? Det tar ju så lite tid och samtidigt så kan man glädja någon annan. Det är ju förstås också lika i vardagen. Uppskatta dina medmänniskor eller ge komplimanger. Det kan bidra till att ge extra solsken i dennes dag. För när vi gör andra glada så blir vi ju också automatiskt själv glada. Det får i allafall mig att må bra, om inte lika bra som att själv få en värmande kommentar. :) Mera sånt!
 
 
Nu bjuder jag på bilder av min nya frilla. Hade inte varit till frissan på länge så det var verkligen så skönt att få ändra om lite. Blev lite lite kortare och ljusare. Nöjd så :) Kärlek till er alla! 
 
 
 
 VOLANG & SKOG

 
 
Hoppas alla haft en skön påskhelg hittills. Hur skönt är det inte med lite längre ledigt dessutom? Jag kände verkligen att jag behövde vara lite ledig just nu. Skönt att kunna umgås med nära och kära och bara ta det lugnt. Idag har påskhäxorna knakat på och fått sitt godis. Själv har jag vräkt i mej så mycket godis att jag mår lite illa. Jag har också börjat reda upp lite i garderoben och dammsugit hela huset. Garderoben förresten, det var verkligen kaos där. För de som inte vet så har vi en "walk in closet" rum strax intill där man kommer in och jag har i flera veckors tid försökt haft dörren stängd dit för att inte påminna mig själv om kaoset som försegår där. Så idag har jag börjat städa där och vikt undan de vintrigaste plaggen i kartonglådor vi köpte från ikea. Nästa steg är väl att försöka rensa lite då och gå igenom lådan med sommarplagg. Dock så känns sommaren ganska far away just idag då det kommit snö igen. Så sommarlådan får vänta ett tag ännu. Vill ni kanske se en vlogg sen i veckan från hur det ser ut i walk in garderoben? 
 
Nu ska jag gå och väcka mannen från skönhets sömnen. Fin lördag till er!
 
 
Älskar denna tröja som jag hittat på H&M's rea. Volanger är nåt jag verkligen gillar just nu och bara vill ha mer och mer av. Jeansen från Lindex är mina favoriter i garderoben och de använder jag nästan hela tiden. Så mjuka och bekväma att det oskojat skulle gå att sova med dem. :D