SOLSKEN I MITT HJÄRTA


 
Tanken var att jag skulle skriva detta inlägg tidigare. Har känt mej lite nere från och till. Har svårt att förklara hur och på vilket sätt. Kan säga som så att min självkänsla är inte den bästa. Jag tror inte jag är ensam om att känna dessa känslor ibland. Känslan av att man inte är tillräcklig ( som jag förut nämt här i bloggen ). Livet är väl en berg och dalbana, med upp och nedgångar. Kan vi bara konstatera att man kan känna stress fast man inte har något att stressa över. Man kan känna sig "utanför" och otillräcklig fast man har människor som älskar en. Och sen, har vi inte alla åtminstone lite begär efter bekräftelse?
Bekräftelse gör att vi känner oss bra, alltså bidrar det till att bygga upp självkänslan.  Jag tror det är viktigt att kunna prata om dessa känslor. Prata med din man/pojkvän eller en vän eller någon annan. För då blir det så mycket enklare att också kunna hantera dessa känslor. Kunna bearbeta att allt inte alltid är såsom man uppfattar det.
 
Sen har vi bloggvärlden... Häromdagen när jag loggade in och såg att jag fått 8 nya kommentarer så var det verkligen som solsken i mitt hjärta. Blev så glad! En kommentar kan göra så mycket. För visst, man bloggar ju för sig själv som ett intresse men också för att man vill nå ut till andra. Och när man får en kommentar så värmer det så mycket. Då vet man att någon läst och gillat det man gjort. Kanske låter det här dumt men det höjer min självkänsla. Det får mej att må bra och jag blir glad. Jag försöker själv kommentera och gilla blogginlägg några gånger i veckan som jag tycker om. Tycker det är viktigt att kommentera och visa bloggare uppskattning. Nu säger jag inte att man måste gilla allt, men de gånger man läst ett inlägg och tycker om innehållet så varför inte? Det tar ju så lite tid och samtidigt så kan man glädja någon annan. Det är ju förstås också lika i vardagen. Uppskatta dina medmänniskor eller ge komplimanger. Det kan bidra till att ge extra solsken i dennes dag. För när vi gör andra glada så blir vi ju också automatiskt själv glada. Det får i allafall mig att må bra, om inte lika bra som att själv få en värmande kommentar. :) Mera sånt!
 
 
Nu bjuder jag på bilder av min nya frilla. Hade inte varit till frissan på länge så det var verkligen så skönt att få ändra om lite. Blev lite lite kortare och ljusare. Nöjd så :) Kärlek till er alla! 
 
 
 
 Kommentarer

Hoppas att du mår bättre snart

Svar: Tack så mycket :)
Pisasday

Superfin frisyr! 😍 Jag håller verkligen med dig om att det piggar upp så mycket att få kommentarer på blogginläggen. Det är så ofta som man ser i statistiken att många har läst men ändå har ingen kommenterat... och då kan man ju inte låta bli att undra om det man skriver helt enkelt bara är ointressant och onödigt.

Svar: Tack :) ❤ Precis så brukar jag också tänka. Men säkert är det ju i många fall så att folk bara inte tänker på att kommentera. De liksom bara far förbi i tanken. Mera kommetarer i bloggvärlden vill vi ha! Mera pepp till varandra ❤
Pisasday

Riktigt bra skrivet! Håller med om att man blir så himla glad när det trillar in fina kommentarer på bloggen :)

Svar: Tack så mycket! ❤ Ja vist blir man. Tycker det är så fint att man kan peppa varandra på det sättet.
Pisasday

Håller helt med dig, en dålig dag kan vips bli helt fantastisk bara av en liten kommentar :) Jättesnygg frisyr och så fina bilder! ❤

Svar: Ja men eller hur! Man blir alldeles varm inombords och kan inte sluta le. Helt fantastisk denna peppande fina blogganda. Tack tack fina du ❤
Pisasday

Ja håller med dig! :) och du passar jättebra i nya frisyren 😍💕

Svar: Åh tack fina du! :) <3
Pisasday

Oj va fin du e, du passar jättebra i ljusare hår! :) Å demde skorna har ja fundera på att beställ, e di normal i storlek? :)

Svar: Tack så mycket Sara <3 Trivs riktigt bra :) Joo vist e di fin. Måst erkänn att di int e så bekväm dock. Men har bara had dem inomhus ennu så kanski di blir bäter me tidin. Ja tycker di e aningen små men tog normal storlek åv döm :)
Pisasday

Fina du👍🏻😊

Svar: Tack :) va snäll du är :)
Pisasday

Du e vacker Pisa 😊

Svar: Nämen tack :) Va söt du är ! Kram
Pisasday

Men åh vad fint håret blev och superfin outfit! <3

Svar: Tack Michelle och kul med lunchen idag <3
Pisasday

Känner verkligen samma känslor, ibland är det inte lätt! Kram på dig :)

Svar: Tack för att du delar med dig :) Stor kram till dej oxå! :)
Pisasday

Snygg frilla på snygg brutto! ☺😍

Svar: Tack :)
Pisasday


Kom ihåg


Trackback