VOLANG & SKOG

 
 
Hoppas alla haft en skön påskhelg hittills. Hur skönt är det inte med lite längre ledigt dessutom? Jag kände verkligen att jag behövde vara lite ledig just nu. Skönt att kunna umgås med nära och kära och bara ta det lugnt. Idag har påskhäxorna knakat på och fått sitt godis. Själv har jag vräkt i mej så mycket godis att jag mår lite illa. Jag har också börjat reda upp lite i garderoben och dammsugit hela huset. Garderoben förresten, det var verkligen kaos där. För de som inte vet så har vi en "walk in closet" rum strax intill där man kommer in och jag har i flera veckors tid försökt haft dörren stängd dit för att inte påminna mig själv om kaoset som försegår där. Så idag har jag börjat städa där och vikt undan de vintrigaste plaggen i kartonglådor vi köpte från ikea. Nästa steg är väl att försöka rensa lite då och gå igenom lådan med sommarplagg. Dock så känns sommaren ganska far away just idag då det kommit snö igen. Så sommarlådan får vänta ett tag ännu. Vill ni kanske se en vlogg sen i veckan från hur det ser ut i walk in garderoben? 
 
Nu ska jag gå och väcka mannen från skönhets sömnen. Fin lördag till er!
 
 
Älskar denna tröja som jag hittat på H&M's rea. Volanger är nåt jag verkligen gillar just nu och bara vill ha mer och mer av. Jeansen från Lindex är mina favoriter i garderoben och de använder jag nästan hela tiden. Så mjuka och bekväma att det oskojat skulle gå att sova med dem. :D
 
 Kommentarer

fint! =)

GLAD PÅSK

Svar: Tack så mycket :) Hoppas du oxå hade en bra påsk :)
Pisasday

Fin outfit! Jag älskar också volangtrenden och fyndade även min favoritblus på H&M:s rea :-) Gärna får du fixa en vlogg, alltid kul att se på! Glad Påsk :)

Svar: Tack du! <3 Ja man ska aldrig underskatta reor. Ibland hittar man sina favoritplagg just där. Tackdesamma :)
Pisasday

Vart är de bältet från? :D

Svar: Loppis för 2 euro :D Tror ursprungligen det är från gina tricot. Tror jag sett liknande där :)
Pisasday

ÅÅÅH VA SNYYGGT!! *hjärtögon*

Svar: Taaaaack :) <3
Pisasday

Å jag glömde skriva, klaaart vi vill ha en vlogg ;)

Svar: :D :D Får nog ta och göra en nu :P
Pisasday

fin tröja =)

Svar: Tack! Jo gillar den massor. Skön är den dessutom :)
Pisasday

Så fin outfit, och fina bilder!

Svar: Tack så mycket! Va glad jag blir :)
Pisasday

Så härliga bilder! Och en vlogg sku va jättekul :)

Svar: Tack Jarina :) Ska ta tag i saken och göra en vlogg tror jag bestämt :)
Pisasday


Kom ihåg


Trackback