MIN LILLA HEMLIGHET

Hej på er kära bloggläsare. Länge sen sist, hoppas ni haft det bra! Jag tänkte berätta en liten grej, eller egentligen är den kanske inte så liten. Det känns som att det blivit dags iallafall att avslöja min hemlighet. Det är så att jag & M har en liten en påväg. ^^, Känns fortfarande lite overkligt men vi har varit på första ultra så vi vet ju såklart att det är någon där. Helt overkligt men ändå såå verkligt. haha. 
 
Såå...jag har ju aldrig sett mej själv som en mammabloggare men vet ni, det är ju precis det jag kommer att bli. För jag kommer ju bli mamma och som det ser ut nu ha kvar bloggen och fortsätta blogga. Så en del relaterat till mammalivet kommer det garanterat bli. Dock kommer jag inte skriva enbart om bebisgrejer, för det är inte riktigt jag. Men eftersom livet kommer ändras så kommer också bloggen att få följa med på resan. Hoppas ju såklart ni vill följa min resa här ni också. 
 
Lite gravid uppdatering  :  För tillfället är jag i vecka 19. Ja ja vet, hur hann jag redan hit? Enligt min preggoapp har redan 45% av graviditeten passerat. Det är ju nästan hälften av tiden!! Jag som just blev gravid. Känns som det var igår då den där stickan visade positivt. Så tiden går verkligen snabbt, även som gravid. 
 
Har ju hört att man ofta mår dåligt som gravid, speciellt på morgonen. Själv har mått relativt bra med endast lite illamående/halsbränna på kvällarna. Spytt en gång ( men då hade jag proppat i mig ganska mycket chips). Mina andra symptom är att jag är konstant är hungrig och mitt största intresse är att planera nästa måltid och att springa på wc mitt i natten allt mellan 2-5 ggr.
 
Annars så tycker jag det är först nu i v.19 som det börjat synas att jag har en liten kula. Dock inte så mycket att jag är bekväm i tighta klänningar som jag alltid tänkt att jag kommer att bära som gravid. Men snart så kanske det blir dags det också. Har alltid tyckt det är så fint att verkligen våga visa upp/ framhäva  sin graviditet med kläder. Så det är ju något jag också vill kunna göra så småningom. Ska också bli intressant att se vad som fungerar och inte. Kan redan berätta att högmidjade jeans inte är ett alternativ, däremot lägre byxor med gummiband är en helt underbar uppfinning.
 
Nu är ni då lite uppdaterade över vad som händer just nu. Vi hörs snart igen. 
 
 
 Kommentarer

Men gud så kul, grattiis!!

Svar: Tack tack :D
Pisasday

Så roligt!! Stort grattis till er! Hoppas du får fortsätta må bra. :)

Svar: Tack så mycket Sara :)
Pisasday

Så kuul! <3

Svar: Tack <3
Pisasday

Men vad kul! :) Grattis till er!

Svar: Jaadå! Tack ska du ha :)
Pisasday

ÅH!!!! Stort grattis till er!!!! <3

Svar: Tack så mycket :) <3
Pisasday


Kom ihåg


Trackback