JUL I VÅRT HUS

 
Det är ju ändå annan dag jul så det är väl tillåtet med lite julbilder ännu hoppas jag. Tänkte jag skulle visa er lite hur julen sett ut i vårt hus iår. Det blev väldigt enkelt med själva julpyntandet och vi skippade faktist granen helt, men tycker inte det gör så mycket. Man kommer rätt långt med tända ljus, mysbelysning, stjärnor och någon julblomma tycker jag. Sen så firar vi alltid julen hemma hos både mina föräldrar och M's så man får njuta av den klädda granen där istället.  Tycker julen kom och gick snabbt iår och har inte riktigt hunnit med. Och tänk, nästa jul har vi en liten en med oss på nästan 1 år. Svårt att tänka sig att det snart är fler i detta hus. Men visst längtar vi :)
 
 
Den stora julstjärnan hängde jag mitt i rummet och tycker det fungerade utmärkt. Har även fått kommentarer av de som varit hit att de tykt det sett fint ut. Man behöver inte alltid köra på det mest traditionella.
 
 
En grön bukett med eucalyptus och ris som jag fick på min babyshower passar utmärkt i rummet.
 
 
 Den fina julkyrkan lånade jag iår av mina föräldrar och den är gjord av min farfar. Tycker den är så fin! Hyacinten är inte så snygg för den vattnade jag tydligen ihjäl lagom till jul. *shit happens* som man brukar säga.
 
 
På ett sidobord brevid soffan står en trevlig växt som jag inte minns namnet på i silvrig kruka och en ljuslykta jag gillar.
 
 
Batteridrivna ljusslingor är något jag skulle kunna ha i överflöd, här får den hänga lite slarvigt runt spegeln. Här ser ni även vår nya vagn som jag känner mej riktigt nöjd med. Ska ge er bättre bilder på den sen.
 
 
 
 
 
- I tvrummet så möts man av trevliga prydnadskuddar, en bricka med lyktor och ljusslingor -
 
 
 
I en ram hänger en snöflinga fast på en krok och skapar en lite annorlunda och think outside the box look. Hade gjort lika förra året ;).  Lightboxen är ny och den spontan köpte jag inne på halpa-halli för endast 14,95. Ett bra köp för den kommer ju kunna användas annars också!
 
 
På köksbordet står adventsljusstaken fyndad från loppis. De stora kottarna som kommer från en semra tall och som jag sprayat redan för x antal år sedan kommer fram varje jul och är fina att dekorera med.
 
 
Enligt mej är amaryllis den vackraste av julblommor. Denna blommade till sig lagom fram till julen och är ännu så vacker att titta på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Där emellan ska man också njuta av en kopp favorit te'. Gillar ni annars Chai tea måste ni testa denna! Vanilla chai från finest.MY BABYSHOWER

 
Som jag nämde innan så åkte vi till ylivieska igår för att kolla utbudet av vagnar. Vi hittade inte bara vagn utan också bilstol och isofix. Aldrig hade jag kunnat föreställa mig att besöket vid barnvagnsbutiken skulle gå så snabbt och smidigt. Jag brukar vara såå fram och tillbaka med att kunna bestämma mej och vi skulle ju egentligen bara dit och "kolla". Bilder och vad det blev för något kommer upp här inom kort så mer än så säger jag inte.
 
Nu över till något helt annat. Jo som rubriken säger så när vi kommer hem från vår lilla dagstrip och jag går för att låsa upp dörren och stiger in så ser jag en massa männsikor. Inbrottstjuvar var min första spontana tanke *haha*.
S u r p r i s e ! Tog en stund innan jag fattade vad som var på gång haha :D Lite samma känsla som när man hade möhippa. Blev verkligen så överraskad! Tack fina ni som förgyllde kvällen och för alla fina gåvor. Känner mej så otroligt tacksam och kan ännu inte riktigt fatta att just jag får ha så fina människor i mitt liv. Guldvärda allihopa! ♡♡♡
 
Idag har jag fått fortsätta njuta av gårdagens firande med att beundra de fina presenterna och ätit alla goda rester. Livet är för härligt ibland!
 
 
 
 
 BARNVAGNSDJUNGELN

Ännu något helt okänt sedan tidigare för mej är denhär  såkallade barnvagnsdjungeln. Nu behöver jag er hjälp! Vad ska man välja? :D Har läst på förstås litegrann och frågat runt. Emmaljunga eller bugaboo är de märken som känns aktuella här hos oss men visst är jag även öppen för annat om det skulle dyka upp. Har ju lite kärat ner mej i en grön bugaboo vagn efter att ha sett denna -->(https://youtu.be/8vAJUXn7q0I) barnvagnsvideo *hjärtögon* 
 
De egenskaper jag främst söker är väl att den ska vara stabil/smidig och lätt att föra fram även i lite "besvärligare"  terräng. Sen så har även tankarna gått i att skaffa en vagn som går att göra om till syskonvagn om så skulle vara fallet inom snar framtid. Svårt att redan tänka sig fler barn då första ännu inte är här *haha* Men tänker att det skulle möjligtvis vara ett alternativ ändå om man införskaffar en lite dyrare vagn.
 
M är ledig idag så vi tänkte bege oss mot ylivieska för att kolla in deras utbud. De har åtminstone emmaljunga där. Alltid lättare att få känna och klämma lite. 
 
Kommentera gärna vilka erfarenheter ni har av vagnar och vad ni rekommenderar ! Skulle bli jätte tacksam för tips :)