MAMMALEDIG

 
Ja som rubriken lyder så har nu min mammaledighet börjat!! ^^, *woopwoop* Sista jobbdagen hade jag i tisdags och det kändes faktist inte annorlunda eller konstigt på något sätt. Hade väl tänkt att det skulle kännas konstit men nepp. Kommer ju ändå kika in nu som då och fylla på bebis garderoben. Väntar redan på vårnyheterna och rean! Rean är alltid så bra på Lindex. Fyndar alltid massor då !
 
Hittills har jag inte hunnit/orkat med så mycket under min ledighet. Känner att det är så mycket jag vill och borde göra men sist å slutligen så flyger dagarna bara förbi. Det är mycket jag vill blogga om och som jag vill hitta tillbaka till. Men den senaste tiden har jag försökt att inte ha så höga krav på mig själv utan ta det som det kommer. Så hilmla viktigt att lyssna på sig själv ibland! Släppa kraven och leva i nuet. Så ett tips till er alla som känner igen er, gravida eller inte. Ta det inte så hårt. Det är svårt men man kan försöka. Min man hjälper mej med att påminna mej om att försöka ta en sak åt gången och inte göra problem i onödan  det är viktigt att ha någon som kan stöda och påminna en.
 
 
Det är verkligen så att det blir bara tyngre och tyngre. Nätterna är ett enda springa på wc och ibland vaknar jag bara av att jag har sån hemsk halsbränna. Rennietabletterna och vattenflaskan står alltid redo brevid sängen. Bebis tycker också om att börja röras extra mycket just när man slappnar av och ska börja sova. Ända bra med de oregelbunda nätterna är ju att man mentalt förbereder sig för vad som antagligen komma skall. 
 
Om dagen är det mycket sammandragningar som känns mest som en spänd mage. Dendär uppblåstbara badbollen som är skarp typ. Inga vad jag vet foglossningar än så länge heller så överlag kan jag ju inte klaga. Vi mårar åpå som man brukar säga här i trakterna. Hoppas ni ännu följer med mig här på bloggen fast det ekat lite tomt den senaste tiden. 
 
 
Fortsatt fin fredag till er! 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback