MY BABYSHOWER

 
Som jag nämde innan så åkte vi till ylivieska igår för att kolla utbudet av vagnar. Vi hittade inte bara vagn utan också bilstol och isofix. Aldrig hade jag kunnat föreställa mig att besöket vid barnvagnsbutiken skulle gå så snabbt och smidigt. Jag brukar vara såå fram och tillbaka med att kunna bestämma mej och vi skulle ju egentligen bara dit och "kolla". Bilder och vad det blev för något kommer upp här inom kort så mer än så säger jag inte.
 
Nu över till något helt annat. Jo som rubriken säger så när vi kommer hem från vår lilla dagstrip och jag går för att låsa upp dörren och stiger in så ser jag en massa männsikor. Inbrottstjuvar var min första spontana tanke *haha*.
S u r p r i s e ! Tog en stund innan jag fattade vad som var på gång haha :D Lite samma känsla som när man hade möhippa. Blev verkligen så överraskad! Tack fina ni som förgyllde kvällen och för alla fina gåvor. Känner mej så otroligt tacksam och kan ännu inte riktigt fatta att just jag får ha så fina människor i mitt liv. Guldvärda allihopa! ♡♡♡
 
Idag har jag fått fortsätta njuta av gårdagens firande med att beundra de fina presenterna och ätit alla goda rester. Livet är för härligt ibland!
 
 
 
 
 Kommentarer

Åh, så mysigt! :D Härligt att du blev överraskad på ett så fint sätt <3

Svar: Ja verkligen :) <3 minne för livet :,)
Pisasday


Kom ihåg


Trackback