SÖNDAGENS BRODERIER & ENGELSKA RUBRIKER

 
 
Hej på er! Tillbaka här igen efter en helg med jobb och idag har vi varit på ett förlovningskalas. Resten av kvällen har det varit soffhäng med mannen och O.C gänget. Sen så började jag sådär bara flumma och fundera över bloggvärlden och engelska rubriker.
 
Jag vet inte varför men av någon anledning så blir ju rubriken alltid på engelska. Har ni märkt att många bloggare kör rubrikerna på engelska? Kanske är det något med att allt låter så mycket snyggare på just engelska? Ibland kanske man skriver inlägg på två språk (har ju själv översatt mina inlägg ibland, läs sällan till engelska). Självklart har man ju möjlighet till större läsarkrets om man skriver på 2 språk och engelska är ju något de flesta förstår. Skulle jag vara tillräckligt självsäker skulle jag nog skriva även på finska tror jag.
Sen har vi ju youtube videos, där också väldigt ofta stöter man på de engelska rubrikerna och hashtagsen trots att videon är på svenska. Vad är ens hashtag på svenska? Kohaga # sku jag säg. haha. Är det bara så att det inte riktigt finns någon bra översättning för haul, get ready with me med mera.
Är det kanske bara det där ursprunget av engelska influenser som gör dessa mera "kända" och trendigare att använda? Vad skulle man annars använda för rubriker? Bli redo med mig och haul skulle ju bli något med i still "min samling av något". Varför låter det så mycket enklare på engelska men samtidigt så invecklat på svenska. 
 
Så idag blev det söndags broderier istället för sunday & embroidered. Måste säga att detta broderade mode tagit mej med oväntad storm. Gillar det, eller ska jag säga Love it!
 
 
 
 Kommentarer

Super snygg outfit! :)

Svar: Tack så mycket :)
Pisasday

Skjortaaaan! Sååå snygg!!

Svar: Taaack. :) <3
Pisasday


Kom ihåg


Trackback