WRONG BUT RIGHT / FEL MEN RÄTT

Hej hej. Idag tänkte jag visa er hur man också kan bära sina koftor, nämligen bak och fram. Jepp, ni hörde rätt, hehe. Detta tips fick jag då jag såg på programmet Hjälp! Jag har inget att ha på mej. Programmet där Carolina Gynning och ellos chefsdesigner/stylist Li Gadd hjälper människor att hitta stilen och rensa garderoben. Riktigt bra program som jag pratat om förrut här på bloggen.
 
Ni har väl inte missat att ett sånt företag även finns här i österbotten, nämligen Voga styling. Tycker det är så kul med såna här kreativa och nytänkande företag. Funderar själv på hur jag ska göra för att ta nästa steg med mitt egna företag. Imorgon är jag iallafall ledig så då tänkte jag lägga upp lite mera info och bilder från lite olika typer av fotograferingar jag gjort. Så håll utkik :)
Nu till min "fel men rätt outfit". Vad tycker ni? Skulle ni kunna tänka er att använda klädesplagg fel väg?
 
 

 JEANS TRENDER SS17

 
Vad passar nu bättre till våren än ett par nya jeans?
Fast vi ännu får vänta på våren och speciellt sommaren en tid ännu så fylls ändå alla butiker,webbshoppar och tidningar med vårens trender. En trend som alltid dyker upp ur vinterdvalan är just jeansen. Jag har gjort ett eget kollage med de 3  största jeanstrenderna för kommande säsong. Vilken jeanstrend är din favorit?
 
R A W . F I N I SH
 
Sönderblekta och trasiga jeans är väl ingen nyhet. Men alltid så populära och eftersökta. Att hitta det perfekta paret i rätt nyans och med rätta slitningar kan vara svårt. Dock så tillåter ju denna trend att ta saken i egna händer. Varför inte liva upp något av dina par jeans du redan har i din ägo. Vet du inte hur du ska gå till väga för att fika själv så rekomenderar jag att söka på youtube. Där finns massor av tutorials. En snygg trend i denna trend är också den där man använder strumpbyxor under jeansen. Hello and welcome back fishnets!
 
T W O . T O N E D
 
Tonade jeans är också med bland vårens jeanstrender. Superbra när du inte kan bestämma dej för de ljusa eller mörka jeansen utan lätt kan bära både och samtidigt. En snyggt exempel hittar du inom kort på Lindex. Tror jag ska kika in dessa lite extra noga.
 
 
E M B R O I D E R E D
 
Broderade jeans är kanske de som syns mest på tapeten just nu. Det är inte bara på byxorna denna trend briljerar utan också på jackor och skjortor. Småbarnsjeans eller inte ? Det får man själv avgöra. Jeansjackan på bilden tycker jag ändå var rätt snygg och de vita jeansen skulle vara hur snygga som helst en sen vacker sommarkväll. Alltid kul med lite nytänkande jeanstrender.
 
 
 
 
 
 LÖRDAGSMYS

 
Hej på er! Ledig lördag och dagen började med lördagsmys ute i naturen. Skönt med lite frisk luft. Annars pågår det gossip girl maraton härhemma. Kom på att jag aldrig kollade färdigt hela serien så hoppade rakt in i femte säsongen. Gossip girl måste ju vara en av de mest typiska fashionista serierna, haha. :) Det är inte bara tidningar och bilder som inspirerar en till stil utan också serier. Så efter att ha kommit ur skam träsket är jag nu nere i ett annat träsk med serena och blair. Har ni någon serie ni inte kan slita er ifrån? 
 
Senare ikväll tror jag bestämt det blir lite friends&brgrs med fint sällskap. Fortsatt fin lördagskväll till er.