NÄR VINTERN ÄR SOM BÄST

Det har varit mycket natur på senaste tiden. Så härligt. Måste säga att jag gillar vintern ändå. Förr så gjorde jag inte det, kanske var det för att jag bara vistades inomhus. (fy skäms på mej) Men nu har jag då upptäckt det vackra med vintern, jo naturen såklart. Krispiga frusna träd och mossa. Porlande sjöar och djurlivet. Kan förvarna er att min blogg kommer hädanefter att vara en blandning av mode,fotografering och natur. Kanske en del inredning och tips också. Gott & blandat helt enkelt. Hoppas ni fortsätter följa med här fast det ekat tomt på senaste tiden.
 
Hoppas ni får en fin måndag och bra start på ännu en ny vecka. Nu ska jag börja städa undan julen. Bättre sent än aldrig. :) Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.
 
 
 
Filuren som gör dessa spår fick jag skymten av några dagar senare...
 
 
Det var alltså en utter. Hade satt mej ner och väntat och nästan gett upp hoppet när den plötsligt dök upp ur vattnet. Ibland har man tur. 
 
 Kommentarer

Så härliga bilder! Speciellt den andra är ju helt jättefin! :)

Svar: Åh tack Jarina :) Kram
Pisasday

Jo kul att se fina naturbilder!

Svar: Tack, kul att du tycker det :)
Pisasday

Åh, vad jag saknar svenska vintern. Har inte haft en vinter på två år då jag varit ute och rest! jag har en sån hemlängtan :(

Du tar för övrigt väldigt vackra bilder :)

Svar: Åh tack! SÅ glad jag blir över din kommentar. :)
Pisasday


Kom ihåg


Trackback