WRONG BUT RIGHT / FEL MEN RÄTT

Hej hej. Idag tänkte jag visa er hur man också kan bära sina koftor, nämligen bak och fram. Jepp, ni hörde rätt, hehe. Detta tips fick jag då jag såg på programmet Hjälp! Jag har inget att ha på mej. Programmet där Carolina Gynning och ellos chefsdesigner/stylist Li Gadd hjälper människor att hitta stilen och rensa garderoben. Riktigt bra program som jag pratat om förrut här på bloggen.
 
Ni har väl inte missat att ett sånt företag även finns här i österbotten, nämligen Voga styling. Tycker det är så kul med såna här kreativa och nytänkande företag. Funderar själv på hur jag ska göra för att ta nästa steg med mitt egna företag. Imorgon är jag iallafall ledig så då tänkte jag lägga upp lite mera info och bilder från lite olika typer av fotograferingar jag gjort. Så håll utkik :)
Nu till min "fel men rätt outfit". Vad tycker ni? Skulle ni kunna tänka er att använda klädesplagg fel väg?
 
 

 Kommentarer

Snyggt! Hålls koftan bra på plats sådär?

Svar: Tack du! :) Jo relativt bra nog om man har ett bälte i midjan. Men skulle säkert vara ännu bättre om man hade en kofta med knäppning :) då skulle man ju inte behöva ha ett bälte heller som håller allt på plats.
Pisasday

Men herregud vilket bra tips och jisses vilken snygg outfit och TACK för omnämnandet!! <3

Svar: Tack Sandra! Ni är så duktiga så klart ni ska omnämnas. <3 :)
Pisasday

På dig passar det åtminstone!men skulle se fel ut på mig tror jag..:)

Svar: Tack :) Våga testa! Ser säkert bra ut på dej oxå :)
Pisasday


Kom ihåg


Trackback