WEEKEND I VUOKATTI

Hej på er! För tillfället är vi i Vuokatti med M's familj. Vi kom hit redan i onsdags och ska vara här till Söndag. Vi bor i en superstor stuga med tre våningar som är riktigt mysig och fin. Nu ligger jag i sängen och skriver detta efter att ha varit på en liten solig skidtur. Det är soligt och fint men blåser isande kalla vindar, men imorgon lovas det mindre blåst så då tänkte vi ta och hyra slalomskidor. :) Igår steg vi i skidspåret som ligger strax intill husknuten och kan säga som den ovana skidare jag är så var det rent utav sagt hemskt. Det började nedför i hög fart (vilket jag nog annars tycker är kul) men sen kom uppförsbackarna. Mina skidor bara halkade undan och armarna värkte, när man kravlat sig uppför en backe som kom redan följande. Backe efter backe.. Trodde nästan jag skulle både spy och svimma mellan varven. Sjukt tungt, märker att min kondition verkligen inte är bra så humöret sjönk också därför mellan varven. Jag är en sån person som blir väldigt nerslagen när jag märker att det går dåligt för mig. Jag vill skrika och bannas och blir på super dåligt humör. Efter skidturen var jag helt slut. Både i kroppen och huvudet. Ett stort minus med skidspåren här är att de inte är märkta så det var svårt att veta vart man var påväg och hur långt det var. Väldigt dåligt! De gånger jag skidat i vinter så har jag tänkt "aldrig mer" nästan varje gång. Men ändå av nån konstig anledning så hamnar jag där i spåret igen med pulsen på 200 och med ett humör som kan svänga från ett till det andra. Men jag vägrar ge upp helt enkelt. Så nu försöker jag att andas och kämpa. För någon har väl aldrig blivit bra på att ge upp.  
 NATUREN GÖR MIG LUGN

 
Före jag träffade min nuvarande man så var jag inte sådär jätte förtjust i skog & natur. Man blir väl lite som man umgås brukar man ju säga. Och det har verkligen stämt in på mig. Nästan all den lediga tiden vi får tilsammans så drar vi ut i skogen. Antingen för att bara ta det lugnt, fotografera eller dricka kaffe. Det behöver inte vara en hel dag utan ibland blir det bara en timme. Att vara i naturen för mig är att komma bort en stund. Släppa på vardags stressen och bara vara. Det är något med naturen som gör mig lugn. Där kan man vara utan alla beskymmer. Man glömmer bort tiden och man får andas in den friska luften. Jag tror alla skulle må bra av att vistas mera i naturen. Speciellt nu när vårsolen värmer så får man dendär extra energin som man saknat de senaste månaderna.
 
 
Denna dag i naturen har sett ut såhär...
 
 
 
 
 
 
 
 
 PÅVÄG NORRUT

 
 
Monday! Vinterledigt! Tjohej!
Ja denna vecka är det vinterledigt som gäller. Känns verkligen som det kom riktigt i rätt tid med lite ledigt. De har lovat varmt och fint väder hela veckan. Just nu sitter vi i bilen påväg norrut till Svanstein för att hälsa på M's kusin med familj. Känns som det är det sista av vintern man får ta ut nu. Längtar extremt efter våren men sen så har jag ju först nu vågat mig på att börja skida lite. Alltså hur svårt är det inte? Mycket svårare än att ränna slalom! Väldigt bra för konditionen dock. Första gången trillade jag två gånger i skidspåret och kläckte ur mej diverse fula ord. *haha* Har faktiskt inte skidat sen lågstadiet tror jag. Ett minne jag har var då hela klassen var ute i skogen och jag lämnade sist i spåret och började gråta när de andra barnens mössor inte syntes mera. 
 
 
Knit - Isabel Marant for H&M
Jeans - Lindex
Shoes - Johnny Bulls
Bag - SecondHand
 
 
Den varmaste tröjan jag äger och aldrig kommer skiljas från är min älskade isabel marant från H&M. Minns ännu det samarbetet hon gjorde med H&M. Önskar att jag hade sparat lite extra pengar och köpt något annat också. Älskar Isabel marants kläder.