LAT, OTILLRÄCKLIG & KÄNSLOSAM

 
Jag har alltid varit väldigt kreativ och tykt om att pyssla och rita, dock så har jag inte haft någon motivation eller ork till något sånt den senaste tiden. För det mesta sitter jag bara framför tvn och datorn. Känner mig så fullständigt slapp och tråkig. Usch! Men vet ni, det är ju bara jag som kan ändra på situationen. Så varför gör jag då inte det... Bara att stiga upp ur soffan helt enkelt. Så onödigt att inte göra något med den lediga tiden man har förutom att slappa konstant. Det tar emot att skriva om hur lat man är. Skäms här framför dataskärmen. Anledningen till att jag ändå berättar om mina känslor ibland är för att jag dels vill dela med mig och samtidigt känns det så mycket bättre för mej att kunna skriva ut hur det är. Inget problem man känner ska vara svårt att tala om. Beundrar personer som är helt öppna och ger av sig själva. Så vill jag också vara. Fast mina problem kan tyckas små så kan de ändå vara stora för mej. Kanske ni förstår hur jag menar. Jag hatar att känna mej så lat men ändå fortsätter jag i samma bana. Ibland inspireras jag av andra men ibland känner jag mig också nedtryckt och otillräcklig när jag följer allt på sociala medier. Det känns så fruktansvärt fult att vara avundsjuk på andra. Jag kan känna mej otillräcklig för att jag inte bloggar så mycket, för att jag inte tränar, städar m.m. Samtidigt är jag också en väldigt känslosam person. Jag tar lätt på "näsan" som man brukar säga. 
 
Lat,otillräcklig och känslosam skulle jag beskriva mej. Men just detdär med otillräcklig... Det är nog det jag mest av allt vill få bort. Tror ibland att jag har för stora krav på mig själv. Krav som gör att jag känner mej otillräcklig.
 
Jag vet att jag skulle må så mycket bättre av att göra något, pyssla med något eller ta den där promenaden. Nästa vecka är jag vinterledig så då borde jag ju satsa på att få lite utlopp av det jag ändå innerst inne brinner för.
 
 
 
 Kommentarer

Jag vet precis hur du känner, precis sådär har jag känt mig den senaste veckan. Jag har saknat motivation till det mesta, men jag antar att det bara är en fas och att både du och jag kommer ur den! En stor kram till dig!

Svar: Tack för din kommentar Felicia! Skönt att veta att man inte är ensam. Ja det gör vi! Stor kram till dej också :)
Pisasday


Kom ihåg


Trackback