SUSTAINABLE JEANS

 
 
Hej på er! Igår var jag ledig och hann med en promenad i solskenet med bästa stilpodden i öronen. Sen blev det lite städning och sist en loppisrunda med mamma. Fyndade ett par shorts till sommaren och en mönstrad matta till sovrummet. Sovrummet är nog det rum som för tillfället skulle behöva en styling. Såå tråkigt rum. Redan ett nytt överkast och kuddar skulle pigga upp det. Tänkte att jag skulle ta tag i det så fort jag får lön.
 
Annars så har jag mina sustainable vintage high jeans på bilderna från lindex. Lindex har under en tid redan gjort produkter som är sustainable. Vad betyder då det kanske ni tänker ? Till exempel så är jeansen gjorda med mindre kemikalier och mindre mängd vatten. Vilket gör dem mycket miljövänligare att tillverka. Återanvända och mera hållbara material används såsom återvunnen polyester, lyocell och ekologisk bomull.
Tycker det är fint att ett så stort företag som Lindex verkligen satsar på ett mera hållbart mode till ändå relativt billig peng. Sustainable produkterna har alltid en grön lapp så att man lättare ska hitta dem. Superbra eller hur! 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback