FASHION EVENT

 
Så i lördags hade vi ett Fashion event vid Lindex i Jakobstad. Vi hade Sofia Öster, deltagare från finska toppmodell på plats som jag fick äran att fota & styla med vårens/sommarens festplagg. Jag har själv följt med programmet så det var superkul att få träffa Sofia i verkligheten. Vi hade också tävling där man fick rösta på bäst klädda skyltdockan. Vi hade även två fina tjejer vi haft på praktik som ena gjorde sminkning på Sofia och den andra lackade naglarna åt kunderna. Det var supermycket folk i farten och det var så kul med en lite annorlunda lördag på jobbet. Älskar event och tycker det är så kul att det ordnas här i Jakobstad. Det blir garanterat fler gånger. Nu ska ni få se bilder från dagen...
 
 
 
Makeupen blev verkligen så snygg. Alla produkter från Lindex beauty. Blev själv sugen på att köpa nya ögonskuggor.
 
 
Plaggen jag plockade ut till Sofia. Har ni någon look ni tycker blev extra snygg? Själv tycker jag mest om den andra och sista looken. Alla plagg hittar ni i butik just nu.
 
 
Tog lite mera modebilder av vissa outfits som jag tänkte visa er i ett annat inlägg. Den sista här får vara en liten sneakpeek :) Blev så nöjd med dem men har lite att redigera ännu, så ni får hålla er en stund ännu ;) 
 ARMY GREEN

 
Hello! Tänkte just skriva : "hoppas ni haft en bra helg" när jag insåg att det redan är onsdag. Oj vad tiden går snabbt! I helgen hade vi ett Fashion event vid Lindex som var såå kul. Kommer att komma ett eget inlägg om det imorgon. Snart får man också börja räkna ner tills semestern börjar. *woop woop*. Är så sugen på att handla en massa nya vårkläder och skor. Beställde massor från gina här i veckan och fyndade även på deras rea då jag var till Vasa i måndags. Dock så blev det ju samma plagg i olika numror jag beställde. Tror inte jag är ensam om att göra det heller :,D Så tråkigt ifall man måste skicka tillbaka och beställa på nytt. Att fynda på rea annars, såå kul. Tror det är lite som med loppis...man vet aldrig vad man kan hitta. DEN känslan *haha* Någon som känner igen sig?
 
Här kommer en outfit jag tycker mycket om. Mycket grönt blev det. Jag gillar verkligen den matchande kostymkänslan med samma färg upptill och nedtill.
 
 
 Jacket & T-shirt - Lindex / Pants - Cubus / Scarf - Code 
 
 OUTFIT & SOLSKEN IGEN

 
 
Ännu ett år ser man människor vistas i kungsträdgården i stockholm bland de fina körsbärsträden som blommar. Å ännu ett år får man själv önska att man kunde vara där och fota också. Men jag njuter av de bilder jag får se och nöjer mej med soligt väder här hemma och det är ju inte fy skam det heller. Snart är snön ett minne blott. Sooommar , sommar och sol *tralalalaaa* :) Vappen blev lugn igår med spel och skratt med grannarna och idag har vi egentligen bara varit och handlat. Har också börjat kolla 2 nya serier på netflix. Girlboss och tretton skäl varför. Två väldigt olika serier, den sistnämda ska jag fortsätta kolla senare ikväll. Nu funderar jag på att ta en liten promenad och lyssna på nån podd samtidigt. Tror det blir Josefine & Vanja idag. Kan ni va ute och gå själva utan att höra på något? Känns som de flesta hör på podd när de motionerar. 
 
 
Hittade nya ringar på loppis i fredags. En måne och en med ett litet hjärta på lillfingret.  Tycker månar är så snyggt på accessoarer och skulle vilja ha ett månhalsband också.