8 STYCKEN BEAUTY KALENDRAR

*Inlägget innehåller adlinks*
 
Alltså iår vill jag ha en julkalender! Tycker beauty kalendrarna syns överallt på sociala medier och de verkar verkligen vara superpoppis just nu. De flesta finns bara i begränsad upplaga och de allra "hetaste" är redan slutsålda. Jag köper inte så ofta nytt smink och är en sån som håller mig till mina favoriter jag fastnar för. Dock kan jag tycka smink och skönhet är rätt så kul och intressant ändå. Speciellt inom hudvård skulle jag vilja hitta nya produkter och någon serie att börja använda. Den bästa jag provat som jag verkligen tykte om var organic pharmacy men den kostar ju verkligen därefter också. Lumenes produkter har jag haft någon dagskräm av men inte kommit mej för att testa mer. Dock tycker jag de verkar riktigt prisvärda och har hört mycket bra om dem. Har ni några favorit hudvårdsprodukter att dela med er av?
 
Så tillbaka till ämnet, en beauty kalender ligger väldigt högt uppe på önskelistan just nu. Där skulle man ju få prova på en massa produkter och kanske hitta nya favoriter :)
 
Här nedan har jag plockat ut 8 stycken beauty kalendrar som jag kikat in lite närmare på...
 
 
1. D E R M O S I L
 
Dermosils produkter har jag endast erfarenhet av någon dushgel och någon kroppskräm och där har jag inget negativt att komma med. Skulle väldigt gärna testa deras hudvårdsprodukter också och i deras julkalender så verkar det finnas en härlig blandning av lite allt möjligt. Så det skulle verkligen vara ett perfekt tillfälle att utforska deras sortiment ytterligare. Denna kalender känns också väldigt prisvärd tycker jag. Utseendet får en att tänka på en väldigt traditionell jul iform av ett bokomslag i rött. 
Den blir dessutom din för endast 40€. Verkar som ett kap tycker jag! 
Hmm...ska man ta och beställa en kanske...:)
 
 
 
HÄR hittar ni Dermosils kalender
 
2. N Y X
 
För de som ääälskar läppstift så känns Nyx kalendern verkligen som ett bra val. Jag skulle inte tacka nej till denna. Har aldrig själv testat någon läpp produkt från märket NYX men känner de som har och på youtube kanalerna så hyllas de väldigt ofta.  Så ja, denna tycker jag verkar riktigt intressant. Läppstift är nog den produkt jag gillar mest bland sminkprodukter. Någon av mina läsare som testat "läppgrejer" från nyx?
 
 
 
 
HÄR hittar ni Nyx beauty kalender
 
3.  C L A R I N S
 
Denna kalender från franska märket Clarins känns väldigt lyxig. Förpackningen är stilren och klassisk. Priset är också lite högre men Clarins har ju också rykte av att vara just ett "lyxmärke". Kalendern innehåller både hudvård och smink. Något för märkesnörden kanske? 
 
 
 
 
 
HÄR hittar ni Clarins kalender
 
4. L O O K F A N T A S T I C
 
Kanske den coolaste kalendern på marknaden är väl denna! Kolla bara utseendet på den. Hur häftig är inte den? Sagolikt fin med de olika lådorna, spegeln och finfina förpackningarna. Jag har faktiskt aldrig för hört om detta märke så kan inte uttala mej mera om det. Men det verkar vara en ganska så hypad kalender med riktigt trendiga sminkprodukter. Spännande låter det i allafall tycker jag. Priset går loss på en saftig 100 lapp. Men det verkar vara rätt mycket man får för pengarna. 
 
 
 
 
 
HÄR hittar ni look fantastic kalendern
 
 
5. B O D Y S H O P
 
 
Detta skriver Body shop om sin kalender:
"I år har The Body Shop tagit adventskalendrar från skönhetstomten till en helt ny och lekfull nivå. Självklart hittar du produkter med allt från kropps- och hudvård till makeup och accessoarer, men där döljer sig även många andra överraskningar – bakom varje lucka finns även en god handling att utföra. Och när du har öppnat lucka 25 på juldagen kan du använda kalendern som ett quiz - skoj och lärorikt för hela familjen! #GameOn"
 
För det första, hur kul är det inte med tanken bakom att utföra en god handlig varje dag? Denna kalender känns också väldigt fin och är en av mina favoriter bland de jag listar.
Bodyshops kalendrar finns i flera varianter från 69€ till 129€ och man kan läsa mera om dem på deras hemsida. Ps! Vill ni läsa på svenska så gå in på den svenska versionen av hemsidan.
 
 
 
 
HÄR hittar ni Body Shops kalender
 
6. G L I T T E R
 
Okej detta är inte en beauty kalender men snubblade över denna när jag googlade runt och tykte den var värd att nämnas. Glitters julkalender innehåller massa små prylar. Mest små smycken men också annat smått och gott. Här har vi en kalender till billig peng dessutom. Nedsatt från 30€ till 20€ med ett produktvärde på 90€.  Låter ju inte så dåligt! Tycker överlag Glitter har mycket produkter som är lite väl överprissatta så stort plus att denna kalender inte var så dyr. Jag tycker också denna kalender verkar hur söt som helst och stort plus för det fina utseendet. 
 
 
 
 HÄR hittar ni Glitters kalender
 
7. L U M E N E 
 
Lumene som jag nämde innan så släpper iår sin första beauty kalender och hur snygg är inte den? Guld och vitt höjer lyxkänslan enormt. Nu blev valet verkligen svårt. Jag som redan "nästan" bestämt mej, haha. Lumenes produkter har verkligen steppat upp sig både med urval och utseendemässigt. Tror själv väldigt mycket på detta märke och vill gärna testa typ alla deras produkter. Sen så är det ju stort plus att det är finskt märke. hehe. 
 
 
HÄR hittar ni lumenes kalender
 
8. C I A T E
 
Det bästa med beautykalendrarna är ju att det verkar finnas något för alla. Här hittade jag även en för nagel och nagellacks fantasterna. Ciates nagellack har jag aldrig provat men flaskorna är ju så fina och lyxiga som och de skulle pryda vilken badrumshylla som helst. Gillar också att luckorna är som små paket istället för bara "luckor" .Tänkte med detsamma att de skulle gå att återanvända sen och göra en egen kalender av. 
 
 
 
HÄR hittar ni Ciate kalendern
 
 
Nu var min lista slut för de som kollat igenom hela. Skulle ni kunna tänka er en beauty kalender och vilken hade ni valt? Jag tror nog jag ska ta och unna mej en utav dessa iallafall. :) Sen så ska vi ju inte förglömma chokladkalendrar. Jag älskar kinderchoklad så en sådan hade jag ju inte heller tackat nej till...*mmm*
 Kommentarer

Jag har lumenes kalender eftersom jag älskar deras produkter och tyckte att kalendern var ett bra sätt att få testa produkter man kanske inte annars skulle köpa. Priset är ändå bra tycker jag, 90€, med tanke på att värdet är 220€ 😊 Can't wait tills jag får börja öppna luckorna 😍😍

Svar: Åh. Det låter ju jättebra! Beställde faktist den jag också tillslut. Snart får man börja öppna. Spännande spännande! :)
Pisasday

Jag beställde Dermosils julkalender, tyckte den verka bra sen jag fick peta lite på den på riktigt. Det var en mix av alla deras produkter förstod jag.

Svar: Oj va kul! :) Är också nyfiken på den :) Spännande!
Pisasday


Kom ihåg


Trackback