EN KLASSIKER UR GARDEROBEN

 
Den randiga skjortan är en klassiker i mångas garderober. Enkel att bära och den känns både uppklätt men samtidigt vardaglig. Under sommaren har den kommit i flera olika färgkombinationer i allt från starka till pastelliga ränder och den går lika bra att fortsätta bäras ännu nu till höst. Vi har just nu en röd och vitrandig vid Lindex som jag gillar lite extra mycket.
Min skjorta kommer från CheapMonday och den har hängt med redan i många år. Dock så går den inte riktigt fast just nu (vad konstit eller hur?) men det löser vi med en topp under. I detta outfit inlägg har jag stylat den med mina favorit boyfriendjeans (bästa jeansen som passar även en gravidmage) från Lindex, min svarta skepparmössa från Rut&Circle och nya stövletter från H&M. Silvriga smycken och M's en gammal klocka som inte fungerar *haha* En silverklocka är något jag verkligen saknar i min smyckes samling *vink vink tomten* (= Matti)  
 
 
Är ledig idag så nu ska jag dammsuga och städa några badrumslådor ^^,  Sen ska jag testa göra SandraEmilias bönnbiffar. Skickade redan åt henne att om M inte gillar dem så skyller jag på henne *hehe* :D
 
 
 
 
 SOLROSOR & GRAVIDMAGE

Här i byn där vi bor så finns det fina människor. Fina människor som sår solrosor för att sedan låta andra plocka och njuta av dem. I nästan varje hus eller på hustrappan kan man se en knippa av solrosor som bjuder in en till ens hem. Ibland är nog världen en härlig plats att leva i.
 
 
Har sett på flera bloggar innan just bilder från solrosängar och alltid tänkt att såna bilder vill jag också ha. Det är något med härligt med solrosor, sådär avslappnat och bohemiskt. Och sen färgen, vem blir inte glad av färgen gult? :)  Så vi tog tag i saken och åkte för att fotografera lite solrosglada gravidbilder. På bilderna är jag alltså i slutet av v.22 och nu i dagens läge i slutet av vecka 23. Börjar nog märka mer och mer att magen växer. Tycker till exempel redan att det är jobbigt att lägga på skorna, oh my... hur ska de då bli längre fram kan man ju fundera?... En dag i taget. ^^,
 
 
 BABY STUFF & FLOWERS

 
 
Nu har vecka 22 inletts av graviditeten. Måste säga att jag skulle ha noll koll om det inte vore för preggo appen. Vilken tur att någon fiffig typ kom på den alltså! Den ger ju en just lagom info utan att man måste googla fram allt själv. Hittills har jag inte shoppat så jättemycket till den lilla. Är ju en helt ny värld dehär med babykläder, visst jobbar jag i klädbutik och ser barnkläder hela tiden men att verkligen själv börja köpa och klämma själv känns ju väldigt obekant men ändå lite mysigt på nåt sätt. Svårt också, vad behöver man? Hur mycket av vilka storlekar. Oh my! Vi fick också reda på om det var en flicka eller pojke på vår bröllopsdag. Vad tror ni? Kommer snart att avslöja här också. :)
 
Dessa små lurviga tossor med öron kunde jag dock inte motså så de fick följa med hem. ^^,