CLASSY & FISHNETS

 
Hej på er! Idag kommer det första outfit inlägget som gravid. Att vara gravid innebär ju att kroppen ändrar på sig. Märkte ganska snabbt att mina kära highwaist jeans och byxor var ett kapitel som inte längre skulle få vara med på ett tag. Och låga jeans ? Nej fy. Ni andra som använder highwaist så vet vad jag talar om. Känslan av att bära låga byxor = mumindalen framträder helt oväntat under cafebesöken helt plötsligt.
 
Dock som gravid så har man inte de höga jeansen som en möjlighet men visst finns det andra plagg för att undvika husvisningen av muminhuset. Min stora favorit och som jag nyligen fått upp ögonen för är strumpbyxan. Hated by few loved by many eller hur säger man?.. Å här finns det ju en massa färger, mönster och stilar att välja och vraka bland. Det finns ju också såkallade gravid strumpbyxor som har dendär extra höga midjan men de har jag inte sett i annat än svart och hudfärgat. Sen så kan jag tycka att gravid strumpisarna är bättre anpassade till längre fram i graviditeten. Vanliga strumpbyxor töjer ju en hel del och var inte rädd för att ta dendär "en storlek större" så fungerar det nog hur bra som helst ska ni se.
 
Så ja, nu till hösten så lär det nog bli en hel del strumpbyxa för mig. Både till klänningar och kjolar.  Sen måste jag också förvarna er som anväder fishnets att det kan hända dina ben ser ut som en packad julskinka efter en heldags användade. Inget bildbevis denna gång tyvärr :D
 
Skön fortsatt torsdag! 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback