EN KLASSIKER UR GARDEROBEN

 
Den randiga skjortan är en klassiker i mångas garderober. Enkel att bära och den känns både uppklätt men samtidigt vardaglig. Under sommaren har den kommit i flera olika färgkombinationer i allt från starka till pastelliga ränder och den går lika bra att fortsätta bäras ännu nu till höst. Vi har just nu en röd och vitrandig vid Lindex som jag gillar lite extra mycket.
Min skjorta kommer från CheapMonday och den har hängt med redan i många år. Dock så går den inte riktigt fast just nu (vad konstit eller hur?) men det löser vi med en topp under. I detta outfit inlägg har jag stylat den med mina favorit boyfriendjeans (bästa jeansen som passar även en gravidmage) från Lindex, min svarta skepparmössa från Rut&Circle och nya stövletter från H&M. Silvriga smycken och M's en gammal klocka som inte fungerar *haha* En silverklocka är något jag verkligen saknar i min smyckes samling *vink vink tomten* (= Matti)  
 
 
Är ledig idag så nu ska jag dammsuga och städa några badrumslådor ^^,  Sen ska jag testa göra SandraEmilias bönnbiffar. Skickade redan åt henne att om M inte gillar dem så skyller jag på henne *hehe* :D
 
 
 
 
 Kommentarer

Så fin outfit! :D
Kram!

Svar: Tack så mycket :) Kram!
Pisasday


Kom ihåg


Trackback