MICROBLADING

Hej på er!
 
När jag ännu var gravid så fick jag upp ögonen för microblading, också kallad 3D tatuering av ögonbrynen. Jag försökte kolla runt vem och vilka som gör behandlingen här i trakterna och hittade Beauty and brows på instagram. Fastnade genast för hennes bilder och hennes naturliga resultat. Jag visste redan då att om jag nångång gör microblading så ska det vara hos henne. Men först skulle jag föda barn så jag lade undan dendär drömmen om fylligare bryn för stunden. ;)
 
Jag har så länge jag kan minnas haft väldigt ljusa bryn och tycker själv jag är så förbaskat dålig på att sminka brynen. Har testat både penna och ögonskuggor men tycker oftast det inte blivit speciellt bra. Märkte också att när jag målat brynen så ville färgen nästan inte hållas heller och smetade ofta ut dem. :D Och ja, de gånger jag inte målat brynen så har jag känt mej väldigt naken. Brynen har nog varit det viktigaste i min sminkrutin men också det svåraste att få till snyggt. Så, sådär några månader efter barnafödseln tog jag tag i saken och bokade tid. Så förra måndagen så var det en nervös mama som begav sig till cosmetique för att göra microblading.
 
Tog det sjukt?
 
Hade hört innan att det tar sjukt så hade ställt in mig på att det skulle göra det. Och jo, inte är det ju skönt precis. Till först tog det sjukare men efter en stund så vände man sig vid smärtan. Jag tykte det var själva ljudet som var obehagligt. Ett såndär skrap ljud , haha. Det är ju en typ av nål som man skär med i huden och ansiktet är ju överlag ett känsligt ställe. Men det går rätt snabbt själva microbladingen och man behöver inte vara nervös på det sättet för man får bra information före och under behandlingen av Rosanna. 
 
Är jag nöjd?
 
Alltså såå nöjd hittills med min microblading. Hur naturligt ser det inte ut?  Blir chokad själv varje gång jag ser bilderna ovanför och kan bara säga wooow! Färgen har bleknat lite men vid följande uppkollning/besök man gör så fyller man på och får själv inflika om man vill ha lite mörkare färg o.s.v Tänkte att jag även visar er då eftersom det slutgiltiga resultatet först syns efter andra behandlingen. Men åter igen, så värt det fast man pinas lite! 
 
Bilderna ovanför är tagna 6 dagar efter microbladingen och här under är en före bild och strax efter (lite svälld och ganska mörkt ser det ut till först). 
 
 
 
 
Rekommenderar verkligen Rosanna! Hon är verkligen super på det hon gör.
Vill ni se mera av vad Rosanna gjort så hittar ni henne på instagram under beautyandbrows_wasa
 
 
*Bokar ni tid inom Maj månad så får ni -15% på microblading om ni nämner mitt namn :D*
 
Om ni undrar något som jag inte nämt så får ni gärna fråga! :)