EN 7 MÅNADERS ESSIBO

 
 
 
Igår blev han sjumånader. Våran alldeles egna sjumånaders essibo. Tiden går verkligen snabbt! Det tyckte man inte när han var riktigt nyfödd..då stod tiden mest stilla. Det är skönt med en bebis som blir större och som man lär sig förstå mera. Jag kollar bilder från bb och första veckorna hemma, har vi verkligen haft en såå liten bebis. Det är sjukt hur snabbt man ändå glömmer. Glömmer den intensiva spädbarnstiden. Som är så kort men som då man är i den känns som en evighet. Både på gott och ont förstås.
 
Denna lilla herreman har brottom att växa, ställer sig upp mot allt han hittar. Redan nu märker jag att man inte får ha sina prydnader ifred längre. Lyktor och brickor på diverse soffbord hamnar på högre höjder nu. Kryper i väldans fart gör han också. Bara du inte börjar gå redan kära barn! Har hört att det sägs att om barn börjar gå tidigt så har de inget vett. Har någon av mina läsare erfarenhet av bebisar som har brottom? 
 
Till en början märkte vi främst av att han hade väldigt svårt att somna på kvällarna. Svårt att få den lilla kroppen att lugna ner sig efter en händelserik dag. Skulle han få bestämma så skulle han nog gärna vara uppe länge om kvällarna. Man har fått ligga brevid med handen på honom så han inte ska svänga runt hela tiden. Då om han varit tillräckligt trött så har han somnat efter en stund. Oftast också med tissen i högsta hugg. Haha, bara för att jag själv tänkte att jag skulle dra ner på ammandet så bestämde han sig istället för att bli en rikti tissipojk. Så tydligt att det bara duger med tissen ibland. 
 
 
 2000 EUROS MUGGEN

 
 
Hur sjuk är och har inte hela Moomins day mugg grejen varit?!
Jag brukar ju inte skriva så mycket om mina åsikter men om just denna sak så kunde jag inte låta bli. 
Läste att den sålde slut på nätet på bara någon minut och långa köer utanför butikerna.
Å att det därtill då finns de som täcks köpa så många som möjligt för att sen sälja vidare till helt sjuka priser! Nej fy! Blev så irriterad på hela grejen.Känns så fult mot andra!
Den dyraste ska tydligen ha sålts för 2000 euro nånting på tori. 
 
Gjorde en frågeställning på insta story och som tur så höll ju över 90% med om att detta inte var riktigt okej om man säger så. 
 
Jag kan ju meddela att jag tydligen själv va ganska blåst också för jag tänkte ju bara att jaa dendär va ju fin den sku ju va najs att ha och klickade in typ mitt i dan på hemsidan och tänkte kanske beställa men märkte den var slut. (no shit tänker säkert flera av er nu) Haha, visste inte att det skulle vara sån hysteri. Samlar ju inte slaviskt på muminmuggar själv men tycker de är helt fina och äger några stycken som vi använder. 
 
Kanske likabra att jag inte hann få någon för int sku ja nu våg drick kaffe ur en mugg som nån sku betala fler tusen för int.
 
Men fin var den! Å glad för de som hann få den som ville ha den :) 
 
 MAMMABLOGGARE, TID & OUTFIT

 
Jag lyfter verkligen på hatten till alla mammabloggare där ute. Om någon mamablogger läser detta så får ni gärna svara på frågan, när finner ni tid till att blogga? När barnet/barnen sover vilostund på dagen? Eller efter nattandet? Jag vill så gärna få igång mitt bloggande igen men på senaste tiden så har jag prioriterat bebisens sovtid till netflix och hbo. Har ni inte sett Handmaids tale så gör det! Eller gör det inte om ni har massa annat ni vill få gjort. Dock ångrar jag inte en enda sekund jag lagt på denna serie! Så otroligt bra.
 
När jag såg färdigt denna serie så tänkte jag att nu blir det kanske lite tv paus men nepp då kom orange is the new black ut med en ny säsong på netflix :D 
 
Men inte är det ju bara det. För mig har det nog varit så att jag märkt att en bebis tar såå mycket mera tid än jag trodde. Speciellt i början när man är ovan. Man kan inte heller planera allt för mycket utan man hamnar att ta allt lite som det kommer. Kanske lite lika med bloggandet då? Man måste uttnyttja den tid som man har och också försöka att intala sig om att allt inte behöver ske på en gång. Bara blogga när man känner att det ger nåt och inte lägga alltför stor press. 
 
Jag saknar så att blogga och vill få utlopp för min kreativitet och dels mina tankar också. Kameran går i alla fall rykande het och fylls med bilder och minnen som jag så gärna vill dela och sen kunna kolla tillbaka själv på. Så när tiden ges och känns rätt då dyker jag upp här med bilder och ord. Som nu, när jag fick tillfälle att skriva av mig. Och en festoutfit från ett av sommarensbröllop ser ni nedanför. Fotat vid farmor och farfars blommrabatt. Ljuva sommar och grönska!