EN 7 MÅNADERS ESSIBO

 
 
 
Igår blev han sjumånader. Våran alldeles egna sjumånaders essibo. Tiden går verkligen snabbt! Det tyckte man inte när han var riktigt nyfödd..då stod tiden mest stilla. Det är skönt med en bebis som blir större och som man lär sig förstå mera. Jag kollar bilder från bb och första veckorna hemma, har vi verkligen haft en såå liten bebis. Det är sjukt hur snabbt man ändå glömmer. Glömmer den intensiva spädbarnstiden. Som är så kort men som då man är i den känns som en evighet. Både på gott och ont förstås.
 
Denna lilla herreman har brottom att växa, ställer sig upp mot allt han hittar. Redan nu märker jag att man inte får ha sina prydnader ifred längre. Lyktor och brickor på diverse soffbord hamnar på högre höjder nu. Kryper i väldans fart gör han också. Bara du inte börjar gå redan kära barn! Har hört att det sägs att om barn börjar gå tidigt så har de inget vett. Har någon av mina läsare erfarenhet av bebisar som har brottom? 
 
Till en början märkte vi främst av att han hade väldigt svårt att somna på kvällarna. Svårt att få den lilla kroppen att lugna ner sig efter en händelserik dag. Skulle han få bestämma så skulle han nog gärna vara uppe länge om kvällarna. Man har fått ligga brevid med handen på honom så han inte ska svänga runt hela tiden. Då om han varit tillräckligt trött så har han somnat efter en stund. Oftast också med tissen i högsta hugg. Haha, bara för att jag själv tänkte att jag skulle dra ner på ammandet så bestämde han sig istället för att bli en rikti tissipojk. Så tydligt att det bara duger med tissen ibland.