MAMMABLOGGARE, TID & OUTFIT

 
Jag lyfter verkligen på hatten till alla mammabloggare där ute. Om någon mamablogger läser detta så får ni gärna svara på frågan, när finner ni tid till att blogga? När barnet/barnen sover vilostund på dagen? Eller efter nattandet? Jag vill så gärna få igång mitt bloggande igen men på senaste tiden så har jag prioriterat bebisens sovtid till netflix och hbo. Har ni inte sett Handmaids tale så gör det! Eller gör det inte om ni har massa annat ni vill få gjort. Dock ångrar jag inte en enda sekund jag lagt på denna serie! Så otroligt bra.
 
När jag såg färdigt denna serie så tänkte jag att nu blir det kanske lite tv paus men nepp då kom orange is the new black ut med en ny säsong på netflix :D 
 
Men inte är det ju bara det. För mig har det nog varit så att jag märkt att en bebis tar såå mycket mera tid än jag trodde. Speciellt i början när man är ovan. Man kan inte heller planera allt för mycket utan man hamnar att ta allt lite som det kommer. Kanske lite lika med bloggandet då? Man måste uttnyttja den tid som man har och också försöka att intala sig om att allt inte behöver ske på en gång. Bara blogga när man känner att det ger nåt och inte lägga alltför stor press. 
 
Jag saknar så att blogga och vill få utlopp för min kreativitet och dels mina tankar också. Kameran går i alla fall rykande het och fylls med bilder och minnen som jag så gärna vill dela och sen kunna kolla tillbaka själv på. Så när tiden ges och känns rätt då dyker jag upp här med bilder och ord. Som nu, när jag fick tillfälle att skriva av mig. Och en festoutfit från ett av sommarensbröllop ser ni nedanför. Fotat vid farmor och farfars blommrabatt. Ljuva sommar och grönska! 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback